Reviews voor Zara | Glassdoor.nl

Reviews van Zara

Bijgewerkt op 11 nov 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.2
53%
Aanbevelen bij een kennis
67%
Waardeert directeur
Zara CEO Pablo Isla Álvarez de Tejera
Pablo Isla Álvarez de Tejera
912 Beoordelingen
  1. "Goed bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige stagiair(e) - Anonymous 
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Zara

    Pluspunten

    Goed bedrijf, goede mogelijkheden om te groeien

    Minpunten

    Niets te klagen, alles is prima

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Zara2018-12-01
  2. "ok"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb deeltijd gewerkt bij Zara

    Pluspunten

    Gezellige team Veel mode leren Internationale sfeer

    Minpunten

    Te druk Te kort personeel

    Advies aan management

    niks

    Zara2019-05-17
  3. "2 jaar"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik deeltijd gewerkt bij Zara voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Leuke collega's en 25% personeelskorting

    Minpunten

    Hoofdkantoor heeft te hoge eisen, maar je krijgt er niks voor terug. Te weinig mensen op de vloer, te warm in de winkel, onaardige bezoek uit Spanje...

    Advies aan management

    Richt je niet alleen op klanten Zara, maar ook op je medewerkers. Dan zullen minder mensen ziek melden en ontslag nemen.

    Zara2019-04-22
  4. "Vreselijk"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Verkoopmedewerker in Rotterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als deeltijd bij Zara

    Pluspunten

    Die is echt ver te zoeken zonder grap.

    Minpunten

    Iedereen roddelt over elkaar. Elk filiaal weet wat van een ander filiaal vooral in Rotterdam. Managers zijn heksen. En afdelingen hebben onderling ook haat en nijd voor elkaar. Lange uren, korte pauzes, vreselijke klanten, vreselijke verwachtingen. Onbetaald door opruimen is onzin volgende dag ligt het binnen no time van 15 min. Weer overhoop.

    Advies aan management

    Wees menselijk. Buiten de zara deuren is je titel niks waard. We zijn allemaal mens van vlees en bloed. Karma is a ...

    Zara2019-04-06
  5. "Gezien hoe het niet moet"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     

    Ik heb gewerkt bij Zara

    Pluspunten

    Enkel de collectie, en zijn wel leuke directe collega’s

    Minpunten

    slechte communicatie, word een hoge druk op je uitgevoerd. Slechte training. Weinig waardering.

    Zara2018-12-10
  6. "Sales assistant"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen

    Ik werk voltijd bij Zara

    Pluspunten

    Sterk groeiende bedrijf, multicultureel, veel vestigingen

    Minpunten

    Vermoeidend, hoge werkdruk voor minimale salaris.

    Advies aan management

    Betere CAO

    Zara2018-11-16
  7. "Plantation work"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Assistant Shop Manager in Den Haag
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Zara voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    High salaries for retail Up to date in-store technology

    Minpunten

    No career path, promotions are promised but rarely fulfilled No work-life balance, long hours and demanding schedule Minimal training Dismissive back office Employees are seen as numbers rather than humans

    Advies aan management

    Retain and develop people Use the sandwich feedback method

    Zara2018-07-26
  8. "PAR TIME JOB FOR STUDENTS"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Zara

    Pluspunten

    Friendly colleagues, nice comission, flexible shchedule

    Minpunten

    Bad salary, bad managers, bad conditions,

    Zara2017-05-31
  9. "leuk werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik deeltijd gewerkt bij Zara voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    commisie , toeslagen , dynamische werkomgeving , leuke collegas

    Minpunten

    lange dagen , korte pauzes , laag salaris , plus min uren systeem .

    Zara2016-08-25
  10. Nuttig (5)

    "De slechtste baan die ik ooit had"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Visual Merchandiser 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Zara gewerkt

    Pluspunten

    Er zijn geen voordelen aan werken bij Zara

    Minpunten

    Hard werk, laag salaris, onbetaalde overuren of werk op vakantiedagen, verschrikkelijk en gemeen management dat hun werknemers terroriseert.

    Advies aan management

    Stop met je persoon te misbruiken!

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Zara2013-05-20
Er zijn 30 reviews gevonden
</>Embed