Reviews voor Ziggo | Glassdoor.nl

Reviews van Ziggo

Bijgewerkt op 10 feb 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 63 reviews gevonden

3.7
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
81%
Aanbevelen bij een kennis
72%
Waardeert directeur
Ziggo CEO Baptiest Coopmans
Baptiest Coopmans
37 Beoordelingen
  1. "Team leader vertegenwoordigers"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Team Leader 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Ziggo

    Pluspunten

    Staan altijd open voor verbetering,

    Minpunten

    Meer interne opeleidingen, meer structuur

    Advies aan management

    Investeer meer in personeel en groei daar van

    Ziggo2019-02-10
  2. "Ga er niet werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Contact Agent in Maastricht
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Ziggo voor minder dan een jaar

    Pluspunten

    houden zich wel aan afspraken

    Minpunten

    teveel werkdruk, doe hier iets aan

    Advies aan management

    luister naar je personeel!!!

    Ziggo2018-09-27
  3. "Matig"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Ziggo

    Pluspunten

    De collega’s om je heen

    Minpunten

    Geen motivatie, om de week nieuwe medewerkers om je heen

    Advies aan management

    Afspraken nakomen, beter organiseren

    Ziggo2018-08-27
  4. "Leuk"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Bedrijfsadviseur in Groningen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Ziggo voor minder dan een jaar

    Pluspunten

    Buitendienst voor zakelijke markt was leuk

    Minpunten

    Te weinig mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling

    Ziggo2018-07-03
  5. "Leuk werk, maar soms met ingewikkelde processen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Costumer Service Agent in Groningen
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Ziggo voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Je leert veel over de telecomwereld en je wordt getraind waar nodig. Mijn coach hier helpt me graag als ik het ergens moeilijk mee heb

    Minpunten

    Het is een grote organisatie, dus niet iedereen zit op een lijn.

    Advies aan management

    Zorg dat overal de werkinstructie hetzelfde is, zodat de Hotseat niet verschillende dingen vertelt.

    Ziggo2018-06-05
  6. "senior software developer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Senior Software Developer in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Ziggo voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    goede werksfeer, kundige collega's, werkervaring bij Ziggo wordt gewaardeerd door de markt

    Minpunten

    cultuur van verdedigen van eigen afdeling, stroef proces van veranderingen

    Advies aan management

    Zorg voor betere samenwerking tussen de verschillende afdelingen en voor meer vertrouwen onderling.

    Ziggo2018-04-12
  7. "Administratief"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Administratief Medewerker in Groningen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Ziggo voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Ziggo is een bedrijf wat medewerkers veel vrijheid geeft, als jij weet hoe je iets kan oplossen, dan mag dit zonder dat dit de officiële werkwijze is. Het salaris is goed en ze organiseren vaak leuke dingen voor medewerkers en laten ook zien dat je als medewerker gewaardeerd wordt. Ik werk nu 2.5 jaar voor Ziggo en kan met trots zeggen dat ik blij ben dat ik voor ze mag werken!

    Minpunten

    Soms komt het voor dat de klanten eerder informatie krijgen dan medewerkers of iets niet helemaal duidelijk is qua werkwijze, dan is het even schakelen maar gelukkig krijg je de vrijheid om zelf in te vullen hoe je er mee omgaat

    Advies aan management

    Blijf vooral zo doorgaan voor medewerkers en beloon onze vaste klanten ook eens met een extra :)

    Ziggo2018-03-15
  8. "Goede werkgever"

    SterSterSterSterSter
      Huidige werknemer - Customer Sales Representative 

      Ik werk deeltijd bij Ziggo voor meer dan een jaar

      Pluspunten

      - Brede organisatie, met een goed management

      Minpunten

      - Zeer grote vorm van bureaucratie

      Ziggo2018-01-10
    • "expert technician"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
      Aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Ziggo

      Pluspunten

      prima secundaire arbeidsvoorwaarden en salaris is oke

      Minpunten

      dit moment veel onzekerheid over de toekomst ivm vodafone

      Ziggo2017-12-30
    • "Stay Connected?"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Utrecht
      Aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik heb voltijdgewerkt bij Ziggo voor meer dan 5 jaar

      Pluspunten

      Als werknemer veel ruimte om eigen secundaire voorwaarden vorm te geven, zoals belastingvoordeel, studie, tijd kopen, fietsplan, kosten internet, telefoon, verzekeringen.

      Minpunten

      Na fusie, minder vanuit leiderschap, meer volgens structuur ivm schaal vergroting.

      Advies aan management

      Mensen meer in hun kracht laten komen door NIET te sturen op angst of "sancties", om langdurige betrokken en bevlogen medewerkers te creëren en te groeien naar beste werkgever.

      Ziggo2017-12-10
    Er zijn 63 reviews gevonden