Reviews van aaff

(19 reviews in totaal)

Fou-Khan Tsang, Arnoud Bosch, Ronald Meijers and Linda Sas

100% waardeert directeur

77% positieve zakelijke vooruitzichten

aaff heeft een werknemersbeoordeling van 4,0 van 5 sterren, op basis van 19 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus goed naar hun zin. De werknemersbeoordeling van aaff is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak Finance (3,7 sterren).

2,0
17 sep 2025

Werksituatie

Pluspunten

Kleinschalig, Korte lijntjes met andere collega’s

Minpunten

Weinig doorgroei potentieel, gebeurt pas na lange tijd.

22 jul 2025

Pluspunten

Een zeer mensgerichte organisatie met oog voor duurzaamheid, diversiteit en inclusie en gastvrijheid. Binnen aaff is er veel ruimte voor ondernemerschap. Een fantastisch bedrijf om te werken!

Minpunten

Momenteel werken we met z'n allen hard aan de integratie na de fusie tussen ABAB en Alfa en dat is intensief (maar interessant).

22 jul 2025

Werken bij aaff

Pluspunten

Met 2000 co-eigenaren ondersteunen we bedrijven. Vanaf dag één heb je bij ons invloed. Bij aaff geen onbereikbare partners en lange gangen met dichte deuren, maar 2000 co-eigenaren die samen de koers bepalen. Als je bij ons binnenkomt, voel je meteen de informele en warme sfeer. Met 50 vestigingen zijn we altijd dichtbij én van betekenis. Als B Corp-gecertificeerd bedrijf bouwen we samen aan een groene toekomst.

Minpunten

Er zijn geen minpunten. Je werkt samen in multidisciplinaire teams. We doen het samen.

Weergave: 1 - 3 van 19 reviews

Glassdoor heeft 21 reviews over aaff die anoniem zijn geplaatst door werknemers van aaff. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of aaff bij je past.