Reviews van msg global solutions

Bijgewerkt op 15 mrt 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
3,0
100%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
msg global solutions CEO Peter Umscheid
Peter Umscheid
1 beoordeling
 1. Nuttig (10)

  "Onzinbedrijf - bedriegelijk management"

  1,0
  • Werk/privé-balans
  • Cultuur en waarden
  • Carrière­mogelijkheden
  • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
  • Senior management
  Voormalige werknemer - Consultant in Bangalore
  Niet aanbevolen
  Neutraal vooruitzicht
  Afkeurende mening over directeur

  Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij msg global solutions gewerkt

  Pluspunten

  Goede overzeese reizen op korte termijn ..

  Minpunten

  Er zijn geen echte klanten of projecten. Het management van het land belooft je veel dingen. De tewerkstellingsbrief zegt dat als je het bedrijf binnen een jaar verlaat ze je geen ontslagbrief en ervaringsbrief zullen geven. De tool/het product wordt niet elders gebruikt. Geen variabels salaris... alles op papier Te veel politiek. De slechtste cultuur. Giftig in aard. Als je uit je eigen initiatief ontslag neemt zullen ze je laten lijden als in de hel. Ze bedreigen je met een ontslagbrief, ook bij een correct ontslag of nemen geld van je weg voor een vroege vrijgave. Na dit alles bedreigen ze je met ontslag. Het slechtste bedrijf... moet door SAP op een zwarte lijst worden gezet. Iemand moet een zaak tegen hen beginnen of klagen tegen NASSCOM. Ze verkopen hun producten door SAP. Ze krijgen geen goede middelen martelen wie ze maar vinden. Suggestie - verpest je carrière hier niet

  Verder lezen
  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel
 2. Nuttig (9)

  "Chameleon"

  1,0
  • Werk/privé-balans
  • Cultuur en waarden
  • Carrière­mogelijkheden
  • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
  • Senior management
  Voormalige werknemer - Consultant in Singapore
  Niet aanbevolen
  Neutraal vooruitzicht

  Ik heb voltijdgewerkt bij msg global solutions voor meer dan 3 jaar

  Pluspunten

  * Probeert hard de regels van de sector te volgen om de beste te worden. * Reismogelijkheden als je geluk hebt. * Ontmoet nieuwe vrienden, leer andere culturen kennen. * Blootstelling aan klanten. * Als je slim bent, kun je deze baan als een opstapje gebruiken om de volgende goede baan te vinden.

  Minpunten

  Oh! Wat was het een geweldige ervaring. Hoe kan ik dit in weinig woorden uitleggen, terwijl ik letterlijk een scriptie kan schrijven? Kortom, ik heb het onderstaande geschreven voor de slimmeriken die tussen de regels door kunnen lezen en kunnen decoderen en concluderen. Voor de rest, jullie kunnen dit negeren gezien je het onbekende land toch zult willen ontdekken, ongeacht de uitkomst. 'Melkwegstelsel' Een melkwegstelsel is een verzameling van sterren en planeten, die door de zwaartekracht bij elkaar worden gehouden. Dit bedrijf is een verzameling van sterren en slaven, die bij elkaar worden gehouden door middel van een contract. Het melkwegstelsel lijkt mooi en aantrekkelijk vanuit de ruimte. Het is gewoon natuurlijk. Het salaris lijkt lucratief en aantrekkelijk vanuit het thuisland. Het is gewoon natuurlijk. In een melkwegstelsel draaien de hemellichamen rond een centraal object. In dit bedrijf draaien de zogenaamde 'sterren' rond een centraal object dat 'baas' heet. In een melkwegstelsel schijnen onzichtbare sterren in het heelal. In dit bedrijf schijnen de alfa's in overvloed door de onbetwiste slavernij. Gas en stof vormen een interstellaire wolk. Stront en talent vormen een verzekeringscommandotroep. Een planetaire ontdekker (Curiosity) is een zeswielige robot bestemd voor de Galekrater op Mars. Een bedrijfsontdekker (Newbie) is een humanoïde robot bestemd voor buitenaards land op aarde. Melkwegstelsels hebben lange randen van donkere materie die zich uitstrekken tot nabijgelegen melkwegstelsels. Reputaties hebben een lange, oneindige lijst van donkere materie die zich uitbreidt tot partners & klanten. Vacuüm is een ruimte zonder materie met een gasvormige druk van het absolute nulpunt. Het persoonlijke leven is ruimte zonder materie met een gezinsdruk van absolute oneindigheid. Meteoren zijn rotsen of andere materie uit de ruimte die een helder licht produceren als ze door de atmosfeer reizen. Opzegperiodes zijn blokken of hindernissen van management dat atoomspectra veroorzaakt als je door de uitgangsprocedure reist. Kortom, 'de hel breekt los'. Vergeet Ray of Hope; je zult een stille toeschouwer zijn, tenzij je kunt tijdreizen zoals de geest van Aladdin. Als je hiervoor In bent, wens ik je veel succes. De volgende keer beter! Hoe dan ook, jij zal de volgende zijn om de beoordeling te schrijven. Aanwijzingen zoals AD, DC-leads, landmanagers, HR' zijn gewoon de titels zonder waarden. Allemaal worden ze centraal aangestuurd door één grote kracht die 'baas' de 'gans' wordt genoemd. Waarom zou je jezelf in zo'n geval een leider noemen als je niet eens in staat bent om bewuste beslissingen te nemen, maar je wel constant bang bent om een 'leeuw' onder ogen te zien? Wees liever een soldaat die zichzelf opoffert en geen lafaard die vernedering onder ogen ziet en vrij rondloopt zonder zelfrespect, terwijl hij geld verdient! Conclusie: Het leven is kort: leef het leven voordat het te laat is.

  Verder lezen
  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel

  Reactie van msg global solutions

  October 3, 2019Global HR Coordinator

  Hallo van het msg global HR-team! Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons uw waardevolle, gedetailleerde en vooral creatieve feedback te geven. Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet positief was. We stellen uw inzicht oprecht op prijs, omdat het ons helpt bij het verbeteren en bouwen van een betere organisatie. Als u nog iets anders met ons wilt delen, neem dan contact op met hr@msg-global.com. Met vriendelijke groet.

  Machinevertaling uit het Engels door Google
  Toon origineel

Weergave: 1 - 2 van 2 reviews in het Nederlands

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

Werkt u bij msg global solutions? Deel uw ervaringen

msg global solutions logo
of