Ga naar de inhoudGa naar de voettekst
  • Vacatures
  • Bedrijven
  • Salarissen
  • Voor werkgevers

Geef je carrière een boost

Ontdek hoeveel je kunt verdienen, vind droombanen en deel anoniem inzichten over werk en privé.

employer cover photo

Salaris en arbeidsvoorwaarden
      Vacatures
      Sollicitatiegesprekken
      Sollicitatiegesprekken
      Gerelateerde zoekopdrachten: Reviews voor Amazon Robotics | Vacatures bij Amazon Robotics | Salarissen bij Amazon Robotics | Arbeidsvoorwaarden bij Amazon Robotics
      Sollicitatiegesprekken van Amazon RoboticsSollicitatiegesprekken voor Software Development Engineer bij Amazon RoboticsSollicitatiegesprek bij Amazon Robotics

Glassdoor

• Help
      • Gedragscode
      • Gebruiksvoorwaarden
      • Privacy en advertentiekeuzes
      • Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet
      • Hulpmiddel voor instemming met cookies

Partnerships

• Adverteerders
      De app downloaden

• Bladeren op:
      • Bedrijven
      • Vacatures
      • Locaties

Copyright © 2008-2026. Glassdoor LLC. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Glassdoor LLC.

Gevolgde bedrijven

Volg de bedrijven van je dromen om als eerste op de hoogte te zijn van vacatures en te profiteren van tips van insiders.

Vacatures

Zoek naar vacatures om gepersonaliseerde vacature-aanbevelingen en -updates te krijgen.

30 jun 2022
      North Reading, MA
      Aanbod geaccepteerd
      Positieve ervaring
      Gemiddeld sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb via een recruiter gesolliciteerd. De procedure duurde 3 maanden. Ik heb gesolliciteerd bij Amazon Robotics (North Reading, MA) in jun 2022

Sollicitatiegesprek

Complete technical OA, then a behavioral OA. If you're successful, you get a virtual onsite which is an hour long. It consist of technical portion with an Amazon SDE and leadership principle.

1 Leetcode easy and 1 leetcode medium
      Vraag beantwoorden

Overige sollicitatiereviews voor Software Development Engineer bij Amazon Robotics

25 dec 2021
      Westborough, MA
      Aanbod geaccepteerd
      Positieve ervaring
      Eenvoudig sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 4 weken. Ik heb gesolliciteerd bij Amazon Robotics (Westborough, MA) in dec 2021

Sollicitatiegesprek

60 minute online video conferencing interview. Started off with brief discussion following by a live coding exercise using text editor followed by some behavioural questions. The interview process takes place using Amazon Chime software and the coding question link is provided through email.

Vraag 1

Write a program to detect if a string is a palindrome or not?
      1 Antwoord

2 jul 2022
      Kandidaat voor anonieme sollicitatie
      New York, NY
      Geen aanbod
      Neutrale ervaring
      Moeilijk sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 2 weken. Ik heb gesolliciteerd bij Amazon Robotics (New York, NY) in jun 2021

Sollicitatiegesprek

I applied for the Software Development Engineer role. The recruiter reached out after 2 weeks. Round 1: Online Assessment [Hackerrank - 2 questions in 105 minutes with coding approach] + Workstyle Assessment [Untimed - Approximately takes 15 minutes] Round 2: Phone Interview with Engineer

Vraag 1

Introduction [5 minutes] Describe any project [5 - 10 minutes] Behavioral Question about Workplace conflict [5 - 10 minutes] Med - Hard Coding Question (Amazon Tagged on Leetcode) [30 minutes] Final Questions [10 minutes]
      Vraag beantwoorden

Topbedrijven voor 'vergoeding en arbeidsvoorwaarden' bij jou in de buurt

Samsung Electronics
      3.7★Vergoeding en arbeids­voorwaarden