Ga naar de inhoudGa naar de voettekst
  • Vacatures
  • Bedrijven
  • Salarissen
  • Voor werkgevers

Geef je carrière een boost

Ontdek hoeveel je kunt verdienen, vind droombanen en deel anoniem inzichten over werk en privé.

employer cover photo

Salaris en arbeidsvoorwaarden
      Vacatures
      Sollicitatiegesprekken
      Sollicitatiegesprekken
      Gerelateerde zoekopdrachten: Reviews voor Anthropologie | Vacatures bij Anthropologie | Salarissen bij Anthropologie | Arbeidsvoorwaarden bij Anthropologie
      Sollicitatiegesprekken van AnthropologieSollicitatiegesprekken voor Display Coordinator bij AnthropologieSollicitatiegesprek bij Anthropologie

Glassdoor

• Help
      • Gedragscode
      • Gebruiksvoorwaarden
      • Privacy en advertentiekeuzes
      • Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet
      • Hulpmiddel voor instemming met cookies

Partnerships

• Adverteerders
      De app downloaden

• Bladeren op:
      • Bedrijven
      • Vacatures
      • Locaties

Copyright © 2008-2026. Glassdoor LLC. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Glassdoor LLC.

Gevolgde bedrijven

Volg de bedrijven van je dromen om als eerste op de hoogte te zijn van vacatures en te profiteren van tips van insiders.

Topbedrijven voor 'vergoeding en arbeidsvoorwaarden' bij jou in de buurt

Inditex
      3.6★Vergoeding en arbeids­voorwaarden
      GINA
      3.9★Vergoeding en arbeids­voorwaarden

Vacatures

Zoek naar vacatures om gepersonaliseerde vacature-aanbevelingen en -updates te krijgen.

8 jun 2018

Aanbod geaccepteerd
      Positieve ervaring
      Eenvoudig sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 1 week. Ik heb gesolliciteerd bij Anthropologie (Charlottesville, VA) in mei 2018

Sollicitatiegesprek

The interview process was very quick. They called to set up an interview just a few days after I applied. Easy, comfortable, relaxed. I wasn't asked very many questions but I prepped a lot.

Vraag 1

Are you comfortable with power tools? Are you comfortable building things? I brought my portfolio on a laptop to show the interviewers which helped a lot.
      Gemiddeld sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb via een andere bron gesolliciteerd. Ik heb gesolliciteerd bij Anthropologie in feb 2026

Sollicitatiegesprek

Three stage interview. First is a phone call, second is a face to face, and third is a practical task, making two things using power tools in their work shop.

Vraag 1

If I had any experiece installing large scale displays, and my knowledge of DIY/tools.

27 feb 2019
      Kandidaat voor anonieme sollicitatie
      Geen aanbod
      Neutrale ervaring
      Eenvoudig sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 2 dagen. Ik heb gesolliciteerd bij Anthropologie in aug 2016

Sollicitatiegesprek

I was meant to interview with one individual only to discover mid interview that another person was listening in. She then came into the screen (facetime interview) and offered me a different position which I regret I accepted. It was not even the position I wanted but was promised opportunity to work in display as an assistant with the possibility of later earning a promotion.

Vraag 1

Who Anthro's big competitors are? How would I treat customers? How do I decide what is right?