Ga naar de inhoudGa naar de voettekst
  • Vacatures
  • Bedrijven
  • Salarissen
  • Voor werkgevers

Geef je carrière een boost

Ontdek hoeveel je kunt verdienen, vind droombanen en deel anoniem inzichten over werk en privé.

employer cover photo

Salaris en arbeidsvoorwaarden
      Vacatures
      Sollicitatiegesprekken
      Sollicitatiegesprekken
      Gerelateerde zoekopdrachten: Reviews voor Azoth Analytics | Vacatures bij Azoth Analytics | Salarissen bij Azoth Analytics | Arbeidsvoorwaarden bij Azoth Analytics
      Sollicitatiegesprekken van Azoth AnalyticsSollicitatiegesprekken voor Research Analyst bij Azoth AnalyticsSollicitatiegesprek bij Azoth Analytics

Glassdoor

• Help
      • Gedragscode
      • Gebruiksvoorwaarden
      • Privacy en advertentiekeuzes
      • Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet
      • Hulpmiddel voor instemming met cookies

Partnerships

• Adverteerders
      De app downloaden

• Bladeren op:
      • Bedrijven
      • Vacatures
      • Locaties

Copyright © 2008-2026. Glassdoor LLC. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Glassdoor LLC.

Gevolgde bedrijven

Volg de bedrijven van je dromen om als eerste op de hoogte te zijn van vacatures en te profiteren van tips van insiders.

Vacatures

Zoek naar vacatures om gepersonaliseerde vacature-aanbevelingen en -updates te krijgen.

Sollicitatiegesprek voor de functie Research Analyst

3 apr 2017
      Aanbod geaccepteerd
      Positieve ervaring
      Gemiddeld sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 3 dagen. Ik heb gesolliciteerd bij Azoth Analytics in okt 2015

Sollicitatiegesprek

Written Test was conducted. It was followed by 30 minutes Interview. Various academic projects were being asked, method of implication and inter-personal skills were accessed during that time period. Later via email employment status was being conveyed.

Sollicitatievragen [1]

Vraag 1

What was the methodology undertaken while going about on this project ?
      Vraag beantwoorden

Aanbod geaccepteerd
      Positieve ervaring
      Gemiddeld sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 1 week. Ik heb gesolliciteerd bij Azoth Analytics (Vaishali) in jan 2016

Sollicitatiegesprek

it was smooth process one telephonic interview and one face to face interview round. taken one week to give offer letter, annova, Modelling questions, Predictive modelling, guesttimates.it was smooth process one telephonic interview and one face to face interview round. taken one week to give offer letter, annova, Modelling questions, Predictive modelling, guesttimates

Sollicitatievragen [1]

Vraag 1