Ga naar de inhoudGa naar de voettekst
  • Vacatures
  • Bedrijven
  • Salarissen
  • Voor werkgevers

Geef je carrière een boost

Ontdek hoeveel je kunt verdienen, vind droombanen en deel anoniem inzichten over werk en privé.

employer cover photo

Salaris en arbeidsvoorwaarden
      Vacatures
      Sollicitatiegesprekken
      Sollicitatiegesprekken
      Gerelateerde zoekopdrachten: Reviews voor Bitwise | Vacatures bij Bitwise | Salarissen bij Bitwise | Arbeidsvoorwaarden bij Bitwise
      Sollicitatiegesprekken van BitwiseSollicitatiegesprekken voor Java Developer bij BitwiseSollicitatiegesprek bij Bitwise

Glassdoor

• Help
      • Gedragscode
      • Gebruiksvoorwaarden
      • Privacy en advertentiekeuzes
      • Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet
      • Hulpmiddel voor instemming met cookies

Partnerships

• Adverteerders
      De app downloaden

• Bladeren op:
      • Bedrijven
      • Vacatures
      • Locaties

Copyright © 2008-2026. Glassdoor LLC. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Glassdoor LLC.

Gevolgde bedrijven

Volg de bedrijven van je dromen om als eerste op de hoogte te zijn van vacatures en te profiteren van tips van insiders.

Sollicitatiegesprek voor de functie Java Developer

13 feb 2019
      Kandidaat voor anonieme sollicitatie
      Geen aanbod
      Negatieve ervaring

Sollicitatie

Ik heb via een andere bron gesolliciteerd. De procedure duurde 1 dag. Ik heb gesolliciteerd bij Bitwise

Sollicitatiegesprek

Very worst interview process. process took hole day, first one is HR and second one is Technical. firstly HR discuss salary expectation, if you are having high salary expectation, you are not eligible for further round, second technical round, I have one suggestion for you guys, please mention highest salary that you can provide whenever you scheduled walkin drive, please dont waste our time.

What is JVM

Kandidaat voor anonieme sollicitatie
      Geen aanbod
      Neutrale ervaring

Sollicitatie

Ik heb via een recruiter gesolliciteerd. De procedure duurde 1 dag. Ik heb gesolliciteerd bij Bitwise in jul 2021

Sollicitatiegesprek

Had a telephone screening as first round and then got scheduled for Video call. The call lasted for thirty minutes. The interviewer said that they would contact me via email or phone call to provide me the result.

Vraag 1

Tell me about your experience with microservice.
      Vraag beantwoorden

Sollicitatiegesprek voor de functie Java Software Developer

16 jan 2021
      New Delhi
      Aanbod geaccepteerd
      Positieve ervaring

Sollicitatie

Ik heb via een uitzendbureau gesolliciteerd. De procedure duurde 1 week. Ik heb gesolliciteerd bij Bitwise (New Delhi) in jan 2021

Sollicitatiegesprek

Initially I received a call from the HR and explained about the roles nd responsibility. There was single round which consist of both technical and some discussion. In technical side, all types of questions were asked right from java, springboot, sql, and mostly scenario based (not theoretical). They also give you some code and ask to answer.

Vraag 1

scenario based questions more on comparable and comparator interface. when to use which interface. method overloading and overriding linkedlist and doubly linkedlist how to exclude some class from autoconfiguring in spring boot. scope of bean. design pattern.
      Vraag beantwoorden

Topbedrijven voor 'vergoeding en arbeidsvoorwaarden' bij jou in de buurt

Concentrix
      3.5★Vergoeding en arbeids­voorwaarden
      _VOIS
      3.8★Vergoeding en arbeids­voorwaarden

Vacatures

Zoek naar vacatures om gepersonaliseerde vacature-aanbevelingen en -updates te krijgen.