Ga naar de inhoudGa naar de voettekst
  • Vacatures
  • Bedrijven
  • Salarissen
  • Voor werkgevers

Geef je carrière een boost

Ontdek hoeveel je kunt verdienen, vind droombanen en deel anoniem inzichten over werk en privé.

employer cover photo

Salaris en arbeidsvoorwaarden
      Vacatures
      Sollicitatiegesprekken
      Sollicitatiegesprekken
      Gerelateerde zoekopdrachten: Reviews voor Causecode Technologies | Vacatures bij Causecode Technologies | Salarissen bij Causecode Technologies | Arbeidsvoorwaarden bij Causecode Technologies
      Sollicitatiegesprekken van Causecode TechnologiesSollicitatiegesprekken voor Software Developer Trainee bij Causecode TechnologiesSollicitatiegesprek bij Causecode Technologies

Glassdoor

• Help
      • Gedragscode
      • Gebruiksvoorwaarden
      • Privacy en advertentiekeuzes
      • Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet
      • Hulpmiddel voor instemming met cookies

Partnerships

• Adverteerders
      De app downloaden

• Bladeren op:
      • Bedrijven
      • Vacatures
      • Locaties

Copyright © 2008-2026. Glassdoor LLC. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Glassdoor LLC.

Gevolgde bedrijven

Volg de bedrijven van je dromen om als eerste op de hoogte te zijn van vacatures en te profiteren van tips van insiders.

Topbedrijven voor 'vergoeding en arbeidsvoorwaarden' bij jou in de buurt

DONE by NONE
      4.7★Vergoeding en arbeids­voorwaarden
      GL Trade
      4.0★Vergoeding en arbeids­voorwaarden

Vacatures

Zoek naar vacatures om gepersonaliseerde vacature-aanbevelingen en -updates te krijgen.

Sollicitatiegesprek voor de functie Software Developer Trainee

30 sep 2016
      Kandidaat voor anonieme sollicitatie
      Poona

Overige sollicitatiereviews voor Software Developer Trainee bij Causecode Technologies

Sollicitatiegesprek voor de functie Software Developer Trainee

Geen aanbod
      Negatieve ervaring
      Gemiddeld sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb via een hogeschool of universiteit gesolliciteerd. De procedure duurde 1 dag. Ik heb gesolliciteerd bij Causecode Technologies (Poona) in sep 2016

Sollicitatiegesprek

The students of our college were shortlisted for interview process by there resumes. Round 1 was HR round and then CEO took the second round of interview. They mainly focus on coding part. Prepare core java and jsp. They will ask you to write code in jsp or to create new web application and do something in it.

Sollicitatievragen [5]

Vraag 1

Hr round--- Tell me about yourself?

Vraag 2

Explain more about your projects mentioned in your Resume?

Vraag 3

What is your long term and short term goal

Vraag 4

general discussion to see whether I am interested in coding
      Vraag beantwoorden

Vraag 5

Technical round (by ceo) What is super class of all the classes in java? What are maps? Why equals method is used in java? What is overloading and overriding? On which databases you worked previously? What is normalization in database? What is consistency of data in database?
      Reactie van Causecode Technologies
      8y
      Sorry to know that it didn't work out for you. We wish you all the best for your search.

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 3 dagen. Ik heb gesolliciteerd bij Causecode Technologies in sep 2016

Sollicitatiegesprek

They asked to submit a small project which i did but they said i could not clear their coding round as they had certain programming factors which i didn't match when i submitted my project apart from that the process seemed good

Sollicitatievragen [1]

Vraag 1

Basic questions on how i do my projects and which languages i know very well also do i know version control systems like Git
      Vraag beantwoorden
      Reactie van Causecode Technologies