Ga naar de inhoudGa naar de voettekst
  • Vacatures
  • Bedrijven
  • Salarissen
  • Voor werkgevers

Geef je carrière een boost

Ontdek hoeveel je kunt verdienen, vind droombanen en deel anoniem inzichten over werk en privé.

employer cover photo

Salaris en arbeidsvoorwaarden
      Vacatures
      Sollicitatiegesprekken
      Sollicitatiegesprekken
      Gerelateerde zoekopdrachten: Reviews voor Chartwells Higher Education Dining Services | Vacatures bij Chartwells Higher Education Dining Services | Salarissen bij Chartwells Higher Education Dining Services | Arbeidsvoorwaarden bij Chartwells Higher Education Dining Services
      Sollicitatiegesprekken van Chartwells Higher Education Dining ServicesSollicitatiegesprekken voor Executive Chef bij Chartwells Higher Education Dining ServicesSollicitatiegesprek bij Chartwells Higher Education Dining Services

Glassdoor

• Help
      • Gedragscode
      • Gebruiksvoorwaarden
      • Privacy en advertentiekeuzes
      • Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet
      • Hulpmiddel voor instemming met cookies

Partnerships

• Adverteerders
      De app downloaden

• Bladeren op:
      • Bedrijven
      • Vacatures
      • Locaties

Copyright © 2008-2026. Glassdoor LLC. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Glassdoor LLC.

Gevolgde bedrijven

Volg de bedrijven van je dromen om als eerste op de hoogte te zijn van vacatures en te profiteren van tips van insiders.

Sollicitatiegesprek voor de functie Executive Chef

11 dec 2014
      College Station, TX
      Aanbod geaccepteerd
      Neutrale ervaring
      Eenvoudig sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 5 dagen. Ik heb gesolliciteerd bij Chartwells Higher Education Dining Services (College Station, TX) in sep 2013

Sollicitatiegesprek

Very disorganized. It should have been a red flag as to how the company operates. They are only about making money. They do not care about the product they serve to the customers.

Sollicitatievragen [1]

Vraag 1

No difficult or unexpected questions. The only unexpected thing was how little knowledge the upper level management actually has about the jobs.
      Vraag beantwoorden

Overige sollicitatiereviews voor Executive Chef bij Chartwells Higher Education Dining Services

Sollicitatiegesprek voor de functie Executive Chef

9 mei 2025
      Purchase, NY
      Aanbod geaccepteerd
      Positieve ervaring
      Gemiddeld sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb gesolliciteerd bij Chartwells Higher Education Dining Services (Purchase, NY)

Sollicitatiegesprek

Nothing out of the ordinary. Food cost. Costing exercises. Food safety. First was one zoom call, a week later there was an in person interview. Then I was called in for an a tasting. One soup, appetizer, 2 entree then meet the team.

Sollicitatievragen [1]

Vraag 1

Food cost. Costing exercises. Food safety.
      Vraag beantwoorden

Vacatures

Zoek naar vacatures om gepersonaliseerde vacature-aanbevelingen en -updates te krijgen.