Ga naar de inhoudGa naar de voettekst
  • Vacatures
  • Bedrijven
  • Salarissen
  • Voor werkgevers

Geef je carrière een boost

Ontdek hoeveel je kunt verdienen, vind droombanen en deel anoniem inzichten over werk en privé.

employer cover photo

Salaris en arbeidsvoorwaarden
      Vacatures
      Sollicitatiegesprekken
      Sollicitatiegesprekken
      Gerelateerde zoekopdrachten: Reviews voor CompassX Consulting | Vacatures bij CompassX Consulting | Salarissen bij CompassX Consulting | Arbeidsvoorwaarden bij CompassX Consulting
      Sollicitatiegesprekken van CompassX ConsultingSollicitatiegesprekken voor Solutions Manager bij CompassX ConsultingSollicitatiegesprek bij CompassX Consulting

Glassdoor

• Help
      • Gedragscode
      • Gebruiksvoorwaarden
      • Privacy en advertentiekeuzes
      • Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet
      • Hulpmiddel voor instemming met cookies

Partnerships

• Adverteerders
      De app downloaden

• Bladeren op:
      • Bedrijven
      • Vacatures
      • Locaties

Copyright © 2008-2026. Glassdoor LLC. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Glassdoor LLC.

Gevolgde bedrijven

Volg de bedrijven van je dromen om als eerste op de hoogte te zijn van vacatures en te profiteren van tips van insiders.

Topbedrijven voor 'vergoeding en arbeidsvoorwaarden' bij jou in de buurt

TP
      3.6★Vergoeding en arbeids­voorwaarden
      SelfEmployed.com
      3.9★Vergoeding en arbeids­voorwaarden

Vacatures

Zoek naar vacatures om gepersonaliseerde vacature-aanbevelingen en -updates te krijgen.

Sollicitatiegesprek voor de functie Solutions Manager

14 dec 2024
      Kandidaat voor anonieme sollicitatie
      New York, NY
      Aanbod afgewezen
      Positieve ervaring
      Gemiddeld sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 2 maanden. Ik heb gesolliciteerd bij CompassX Consulting (New York, NY) in mei 2023

Sollicitatiegesprek

Lengthy screening - Recruiter call Technical phone Case study Managerial rounds CEO interaction Overall process is time consuming but effective. Decision took time but overall vibe and teammates were good. Technical questions were more from the books.

Sollicitatievragen [1]

Vraag 1

Technical SQL and Python Situation type question
      Vraag beantwoorden
      Reactie van CompassX Consulting
      1y
      Thank you for taking the time to share your feedback about your interview experience with us! We appreciate your comments about the process and are glad you enjoyed meeting the team. We recognize that our interview process is thorough so that we can ensure a strong match between candidates and our team. That said we did make some improvements to make it a more streamlined process whilst still making sure there is an opportunity for candidates and our team to get to know each other. Thank you again for your insights. We hope we cross paths again! - CompassX Talent Team