Ga naar de inhoudGa naar de voettekst
  • Vacatures
  • Bedrijven
  • Salarissen
  • Voor werkgevers

Geef je carrière een boost

Ontdek hoeveel je kunt verdienen, vind droombanen en deel anoniem inzichten over werk en privé.

employer cover photo

Salaris en arbeidsvoorwaarden
      Vacatures
      Sollicitatiegesprekken
      Sollicitatiegesprekken
      Gerelateerde zoekopdrachten: Reviews voor DevGrid | Vacatures bij DevGrid | Salarissen bij DevGrid | Arbeidsvoorwaarden bij DevGrid
      Sollicitatiegesprekken van DevGridSollicitatiegesprekken voor Desenvolvedor PL/SQL bij DevGridSollicitatiegesprek bij DevGrid

Glassdoor

• Help
      • Gedragscode
      • Gebruiksvoorwaarden
      • Privacy en advertentiekeuzes
      • Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet
      • Hulpmiddel voor instemming met cookies

Partnerships

• Adverteerders
      De app downloaden

• Bladeren op:
      • Bedrijven
      • Vacatures
      • Locaties

Copyright © 2008-2026. Glassdoor LLC. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Glassdoor LLC.

Gevolgde bedrijven

Volg de bedrijven van je dromen om als eerste op de hoogte te zijn van vacatures en te profiteren van tips van insiders.

Sollicitatiegesprek voor de functie Desenvolvedor PL/SQL

13 mei 2024
      Kandidaat voor anonieme sollicitatie
      Geen aanbod
      Negatieve ervaring
      Moeilijk sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 1 dag. Ik heb gesolliciteerd bij DevGrid in feb 2024

Sollicitatiegesprek

Porcaria.. Perda de tempo eles deixam a vaga em aberto para entrevistar as pessoas e pegar dicas de como resolver os problemas técnicos... Palhaçada estão fazendo os profissionais de idiotas extramamente anti ético... Deve ser um lugar terrível de trabalhar...

Sollicitatievragen [1]

Vraag 1

Perguntas de performance... mas sem nenhuma intenção de contratar
      Vraag beantwoorden
      Reactie van DevGrid
      1y
      We would like to clarify a few important points: Currently, we have over 20 highly qualified senior professionals in the area in which you were interviewed. Therefore, we do not need to resort to partial and incomplete solutions from individuals who are not adequately prepared. Our company values ethics and respect in all our processes, including interviews. Our goal in conducting technical interviews is to assess whether candidates possess the necessary skills for the open positions. We use real-world problems to ensure that the candidates' experience and capabilities align with our needs, not to obtain solutions or tips for our internal issues.

Topbedrijven voor 'vergoeding en arbeidsvoorwaarden' bij jou in de buurt

Siemens Digital Industries Software
      Validata Group
      Cardo AI
      Turing
      3.6★Vergoeding en arbeids­voorwaarden

Vacatures

Zoek naar vacatures om gepersonaliseerde vacature-aanbevelingen en -updates te krijgen.