Ga naar de inhoudGa naar de voettekst
  • Vacatures
  • Bedrijven
  • Salarissen
  • Voor werkgevers

Geef je carrière een boost

Ontdek hoeveel je kunt verdienen, vind droombanen en deel anoniem inzichten over werk en privé.

employer cover photo

Salaris en arbeidsvoorwaarden
      Vacatures
      Sollicitatiegesprekken
      Sollicitatiegesprekken
      Gerelateerde zoekopdrachten: Reviews voor Future Focus Infotech | Vacatures bij Future Focus Infotech | Salarissen bij Future Focus Infotech | Arbeidsvoorwaarden bij Future Focus Infotech
      Sollicitatiegesprekken van Future Focus InfotechSollicitatiegesprekken voor Desktop Support Engineer bij Future Focus InfotechSollicitatiegesprek bij Future Focus Infotech

Glassdoor

• Help
      • Gedragscode
      • Gebruiksvoorwaarden
      • Privacy en advertentiekeuzes
      • Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet
      • Hulpmiddel voor instemming met cookies

Partnerships

• Adverteerders
      De app downloaden

• Bladeren op:
      • Bedrijven
      • Vacatures
      • Locaties

Copyright © 2008-2026. Glassdoor LLC. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Glassdoor LLC.

Gevolgde bedrijven

Volg de bedrijven van je dromen om als eerste op de hoogte te zijn van vacatures en te profiteren van tips van insiders.

16 okt 2020
      Eenvoudig sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb via een uitzendbureau gesolliciteerd. De procedure duurde 6 dagen. Ik heb gesolliciteerd bij Future Focus Infotech

Sollicitatiegesprek

1. Telephonic with technical team. 2. Telephonic with Team Leader. 3. Final with HR Manager. After that physically visited the office and collect the offer letter and join will happen next week of interview.

Vraag 1

All Technical of Desktop Support Engineer Level 2.
      Vraag beantwoorden

Overige sollicitatiereviews voor Desktop Support Engineer bij Future Focus Infotech

30 mei 2024
      Gurgaon, Haryana
      Eenvoudig sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde meer dan 1 week. Ik heb gesolliciteerd bij Future Focus Infotech (Gurgaon, Haryana) in sep 2020

Sollicitatiegesprek

Hi there, Company is good,but salary is low, company tie-up with some mnc's Interview - Total 2,3 round all are in telephonic In my case- Telephonic on my time May be current situation interview in video call Something walking also

Vraag 1

What is ip address DNS, DHCP Apipa Printer configuration Outlook Ports Osi layer
      Vraag beantwoorden

25 jan 2017
      Bathinda
      Moeilijk sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 2 weken. Ik heb gesolliciteerd bij Future Focus Infotech (Bathinda) in feb 2016

Sollicitatiegesprek

First Future Focus Team took telephonic interview of normal type. And after that the customer took proper technical telephonic interview twice. Then HR Round and in month I am with Future Focus.

Vraag 1

They asked questions according to my profile.
      1 Antwoord

Topbedrijven voor 'vergoeding en arbeidsvoorwaarden' bij jou in de buurt

Concentrix
      3.5★Vergoeding en arbeids­voorwaarden
      _VOIS
      3.8★Vergoeding en arbeids­voorwaarden

Vacatures

Zoek naar vacatures om gepersonaliseerde vacature-aanbevelingen en -updates te krijgen.