Ga naar de inhoudGa naar de voettekst
  • Vacatures
  • Bedrijven
  • Salarissen
  • Voor werkgevers

Geef je carrière een boost

Ontdek hoeveel je kunt verdienen, vind droombanen en deel anoniem inzichten over werk en privé.

employer cover photo

Salaris en arbeidsvoorwaarden
      Vacatures
      Sollicitatiegesprekken
      Sollicitatiegesprekken
      Gerelateerde zoekopdrachten: Reviews voor Genentech | Vacatures bij Genentech | Salarissen bij Genentech | Arbeidsvoorwaarden bij Genentech
      Sollicitatiegesprekken van GenentechSollicitatiegesprekken voor Clinical Trial Manager bij GenentechSollicitatiegesprek bij Genentech

Glassdoor

• Help
      • Gedragscode
      • Gebruiksvoorwaarden
      • Privacy en advertentiekeuzes
      • Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet
      • Hulpmiddel voor instemming met cookies

Partnerships

• Adverteerders
      De app downloaden

• Bladeren op:
      • Bedrijven
      • Vacatures
      • Locaties

Copyright © 2008-2026. Glassdoor LLC. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Glassdoor LLC.

Gevolgde bedrijven

Volg de bedrijven van je dromen om als eerste op de hoogte te zijn van vacatures en te profiteren van tips van insiders.

Topbedrijven voor 'vergoeding en arbeidsvoorwaarden' bij jou in de buurt

Novartis
      4.0★Vergoeding en arbeids­voorwaarden
      Pfizer
      3.8★Vergoeding en arbeids­voorwaarden

Vacatures

Zoek naar vacatures om gepersonaliseerde vacature-aanbevelingen en -updates te krijgen.

12 apr 2016

Geen aanbod
      Positieve ervaring
      Eenvoudig sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb via een werknemersdoorverwijzing gesolliciteerd. De procedure duurde 1 dag. Ik heb gesolliciteerd bij Genentech (San Francisco, CA) in apr 2016

Sollicitatiegesprek

All the Sr. CTM managers team at once, for an hour, behavior / personality questions mainly, with focus on networking and communication. Several regular questions are asked by each team member, after you tell about yourself. Then additional more specific questions are asked.

Vraag 1

Describe achieving your and your team goal
      Vraag beantwoorden
      Positieve ervaring
      Moeilijk sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 2 weken. Ik heb gesolliciteerd bij Genentech (South San Francisco, CA) in sep 2018

Sollicitatiegesprek

Highly organized and structured. For most roles, there are ~3 interviews. There are a variety of panel and individual interviews. The positives are that you have an opportunity to meet those that you will work with and there is less pressure on any one interview. The way that candidates are reviewed is systematic and aims for fairness. The area there could be an improvement is getting a feel for the culture during the interviews. The company is very special and this doesn't come through initially.

Vraag 1

Describe a time when you used strategic agility.
      Vraag beantwoorden

19 mrt 2009
      South San Francisco, CA
      Aanbod geaccepteerd
      Negatieve ervaring
      Moeilijk sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb via een werknemersdoorverwijzing gesolliciteerd. De procedure duurde 1 week. Ik heb gesolliciteerd bij Genentech (South San Francisco, CA) in mrt 2008

Sollicitatiegesprek

HR frequently messes up. They've misplaced CVs and have mistaken candidates. Feedback can be on track or completely off. Have patience. Some anticipate Roche to clean up process. Highly political, don't be surprised if you get passed over for someone lacking experience. This includes having degrees. Have teamwork examples.

Vraag 1

Tell me about a time when.....
      2 antwoorden