Ga naar de inhoudGa naar de voettekst
  • Vacatures
  • Bedrijven
  • Salarissen
  • Voor werkgevers

Geef je carrière een boost

Ontdek hoeveel je kunt verdienen, vind droombanen en deel anoniem inzichten over werk en privé.

employer cover photo

Salaris en arbeidsvoorwaarden
      Vacatures
      Sollicitatiegesprekken
      Sollicitatiegesprekken
      Gerelateerde zoekopdrachten: Reviews voor Getronics | Vacatures bij Getronics | Salarissen bij Getronics | Arbeidsvoorwaarden bij Getronics
      Sollicitatiegesprekken van GetronicsSollicitatiegesprekken voor Software Developer bij GetronicsSollicitatiegesprek bij Getronics

Glassdoor

• Help
      • Gedragscode
      • Gebruiksvoorwaarden
      • Privacy en advertentiekeuzes
      • Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet
      • Hulpmiddel voor instemming met cookies

Partnerships

• Adverteerders
      De app downloaden

• Bladeren op:
      • Bedrijven
      • Vacatures
      • Locaties

Copyright © 2008-2026. Glassdoor LLC. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Glassdoor LLC.

Gevolgde bedrijven

Volg de bedrijven van je dromen om als eerste op de hoogte te zijn van vacatures en te profiteren van tips van insiders.

Sollicitatiegesprek voor de functie Software Developer

5 okt 2023
      Anonieme werknemer
      Houston, TX
      Aanbod geaccepteerd
      Positieve ervaring
      Eenvoudig sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 1 dag. Ik heb gesolliciteerd bij Getronics (Houston, TX) in apr 2019

Sollicitatiegesprek

The interview process was basically the review of my previous experience in Vantive -CRM application. Was asked to explain expertise with Workflow development. Also, I was quizzed about performance optimization techniques.

Vraag beantwoorden

Geen aanbod
      Negatieve ervaring
      Moeilijk sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb via een andere bron gesolliciteerd. De procedure duurde 2 weken. Ik heb gesolliciteerd bij Getronics (Brasilia, ) in jun 2025

Sollicitatiegesprek

Fui convocado para o processo seletivo, fiz uma entrevista inicial, depois uma avaliação de currículo (segunda), então uma avaliação de ingles(terceira entrevista), depois uma avaliação técnica. O que não constava na vaga, que só fiquei sabendo nessa segunda entrevista, é que é uma vaga para ser terceirizado, e nem deixa as coisas claras ou como funciona. Além disso o cliente era uma empresa estrangeira, e então eles me pagariam em dolar ou um valor equivalente, certo? Não, apenas um salario em real, e um médio ainda, nem acima da média. Então passei em todas essas etapas, para então eles me apresentarem pra empresa, e aí tu acha que vai ser apenas para conhecer eles darem o veredito final né? Não, eles iam fazer praticamente todas as mesmas etapas novamente. Acabei ficando não passando nessa primeira entrevista com a empresa final. Mas se tivesse passado (inclusive como esse ultimo entrevistador falou que tinha acontecido), haveria ainda mais umas 2-3 entrevistas. Vale ressaltar que a entrevista técnica da Getrónics foi muito boa, foi um live-coding com um cara muito tranquilo, deixou eu pesqusar comandos e tudo mais, sem pressão e muito compreensivo.

Vraag 1

Qual seu nível de inglês. Não lembro do restante.
      1 Antwoord

Aanbod afgewezen
      Positieve ervaring
      Gemiddeld sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb via een hogeschool of universiteit gesolliciteerd. De procedure duurde 4 weken. Ik heb gesolliciteerd bij Getronics (Madrid) in mrt 2024

Sollicitatiegesprek

Tuve una experiencia muy positiva en mi entrevista con Getronics. Desde el primer contacto, el proceso fue profesional y bien estructurado. El equipo de reclutamiento fue claro con los requisitos del puesto y me hicieron sentir cómodo durante toda la conversación. Las preguntas fueron técnicas y bien enfocadas en el rol, lo que demuestra que buscan candidatos con un conocimiento sólido. Además, me explicaron detalladamente los proyectos en los que trabajan, lo que me permitió entender mejor el impacto del puesto dentro de la empresa.

Vraag 1

Dificultades que tuviste o problemas y como lo resolviste
      Vraag beantwoorden

Topbedrijven voor 'vergoeding en arbeidsvoorwaarden' bij jou in de buurt

Concentrix
      3.8★Vergoeding en arbeids­voorwaarden
      ikubINFO
      4.2★Vergoeding en arbeids­voorwaarden

Vacatures

Zoek naar vacatures om gepersonaliseerde vacature-aanbevelingen en -updates te krijgen.