Ga naar de inhoudGa naar de voettekst
  • Vacatures
  • Bedrijven
  • Salarissen
  • Voor werkgevers

Geef je carrière een boost

Ontdek hoeveel je kunt verdienen, vind droombanen en deel anoniem inzichten over werk en privé.

employer cover photo

Salaris en arbeidsvoorwaarden
      Vacatures
      Sollicitatiegesprekken
      Sollicitatiegesprekken
      Gerelateerde zoekopdrachten: Reviews voor Globant | Vacatures bij Globant | Salarissen bij Globant | Arbeidsvoorwaarden bij Globant
      Sollicitatiegesprekken van GlobantSollicitatiegesprekken voor Web UI Developer bij GlobantSollicitatiegesprek bij Globant

Glassdoor

• Help
      • Gedragscode
      • Gebruiksvoorwaarden
      • Privacy en advertentiekeuzes
      • Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet
      • Hulpmiddel voor instemming met cookies

Partnerships

• Adverteerders
      De app downloaden

• Bladeren op:
      • Bedrijven
      • Vacatures
      • Locaties

Copyright © 2008-2026. Glassdoor LLC. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Glassdoor LLC.

Gevolgde bedrijven

Volg de bedrijven van je dromen om als eerste op de hoogte te zijn van vacatures en te profiteren van tips van insiders.

8 jul 2025
      Guadalajara, Jalisco
      Aanbod geaccepteerd

Sollicitatie

Ik heb via een andere bron gesolliciteerd. De procedure duurde meer dan 1 week. Ik heb gesolliciteerd bij Globant (Guadalajara, Jalisco) in jun 2021

Sollicitatiegesprek

Me preguntaron algunas cosas de CSS, Html y mucho javascript, hubo una parte de la entrevista en ingles y un pequeño ejercicio tecnico de tiempos de compilacion y tambien de mi experiencia anterior

Vraag 1

Como centrar un div en css

Overige sollicitatiereviews voor Web UI Developer bij Globant

11 jun 2025
      Ciudad de Mexico
      Aanbod geaccepteerd
      Eenvoudig sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb gesolliciteerd bij Globant (Ciudad de Mexico)

Sollicitatiegesprek

El evento donde se hace todo el proceso de reclutamiento en un día es bastante dinámico y satisfactorio. Las pruebas no son muy complicadas y las entrevistas son tranquilas y al punto.

Vraag 1

Pruebas básicas de desarrollo frontend y diseño de UI. Prueba de conversación en inglés.

23 jan 2025
      Kandidaat voor anonieme sollicitatie
      Poona
      Aanbod afgewezen
      Negatieve ervaring

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 2 dagen. Ik heb gesolliciteerd bij Globant (Poona) in jan 2025

Sollicitatiegesprek

It all started by applying on linkedin, I got the HR call for initial discussion and then there was 2 rounds of discussion. first consist of frontend javascript focused interview and second was related to react based questions, although I have cleared both round and same was confirmed on mail , I was not given offer letter saying that client has not confirmed yet. so if you are appearing for interview make sure that they will provide a offer or it is just waste of your time and energy

Vraag 1

1. closure, hoisting 2. setimmediate, process.nextTick 3. throttle, debounce 4. output based javascript questions 5. Promise.all pollyfill

30 jan 2025
      Kandidaat voor anonieme sollicitatie
      Madrid
      Geen aanbod

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. Ik heb gesolliciteerd bij Globant (Madrid) in jan 2025

Sollicitatiegesprek

Entrevista con la RRHH, preguntas generales sobre formación y pasada está entrevista te agendan una segunda entrevista técnica con un desarrollador, una entrevista entrevista técnica de 1 hora, experiencia laboral y preguntas técnicas

Vraag 1

Event loop, design patterns JavaScript, React design patterns, resolver problemas en producción, performance, manejo de estados
      Vraag beantwoorden

Topbedrijven voor 'vergoeding en arbeidsvoorwaarden' bij jou in de buurt

Siemens Digital Industries Software
      Validata Group
      Cardo AI
      Turing
      3.6★Vergoeding en arbeids­voorwaarden

Vacatures

Zoek naar vacatures om gepersonaliseerde vacature-aanbevelingen en -updates te krijgen.