Ga naar de inhoudGa naar de voettekst
  • Vacatures
  • Bedrijven
  • Salarissen
  • Voor werkgevers

Geef je carrière een boost

Ontdek hoeveel je kunt verdienen, vind droombanen en deel anoniem inzichten over werk en privé.

employer cover photo

Salaris en arbeidsvoorwaarden
      Vacatures
      Sollicitatiegesprekken
      Sollicitatiegesprekken
      Gerelateerde zoekopdrachten: Reviews voor HT Media | Vacatures bij HT Media | Salarissen bij HT Media | Arbeidsvoorwaarden bij HT Media
      Sollicitatiegesprekken van HT MediaSollicitatiegesprekken voor Assistant Manager bij HT MediaSollicitatiegesprek bij HT Media

Glassdoor

• Help
      • Gedragscode
      • Gebruiksvoorwaarden
      • Privacy en advertentiekeuzes
      • Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet
      • Hulpmiddel voor instemming met cookies

Partnerships

• Adverteerders
      De app downloaden

• Bladeren op:
      • Bedrijven
      • Vacatures
      • Locaties

Copyright © 2008-2026. Glassdoor LLC. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Glassdoor LLC.

Gevolgde bedrijven

Volg de bedrijven van je dromen om als eerste op de hoogte te zijn van vacatures en te profiteren van tips van insiders.

19 jun 2014
      Gurgaon, Haryana

Sollicitatie

Ik heb via een recruiter gesolliciteerd. De procedure duurde 5 dagen. Ik heb gesolliciteerd bij HT Media (Gurgaon, Haryana)

Sollicitatiegesprek

General alogirthms questions. If you know your basics right you will be able to crack it. Python based questions will be asked as most of the development is done in python

Overige sollicitatiereviews voor Assistant Manager bij HT Media

26 jul 2016
      Gurgaon, Haryana
      Neutrale ervaring
      Gemiddeld sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb via een recruiter gesolliciteerd. De procedure duurde 2 dagen. Ik heb gesolliciteerd bij HT Media (Gurgaon, Haryana) in jan 2015

Sollicitatiegesprek

Its a very basic four rounds of Interview first a HR round followed by a sales team lead interview if thats through business head takes your interview to see if you can stick for a longer time and can fall under the process

Sollicitatievragen [1]

Vraag 1

Previous companies dealed with Sale targets open for cold calling
      Vraag beantwoorden

21 jun 2016
      New Delhi
      Positieve ervaring
      Gemiddeld sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb via een werknemersdoorverwijzing gesolliciteerd. De procedure duurde 3 dagen. Ik heb gesolliciteerd bij HT Media (New Delhi) in mrt 2012

Sollicitatiegesprek

The experience was good & relevant questions were asked. I had 2 rounds of interview & both were Face to Face. The HR & Business round happened different day, but i wasn't asked to wait long & it started on time

Sollicitatievragen [1]

Vraag 1

Understanding of Role & knowledge of required skills
      Vraag beantwoorden

Vacatures

Zoek naar vacatures om gepersonaliseerde vacature-aanbevelingen en -updates te krijgen.