Ga naar de inhoudGa naar de voettekst
  • Vacatures
  • Bedrijven
  • Salarissen
  • Voor werkgevers

Geef je carrière een boost

Ontdek hoeveel je kunt verdienen, vind droombanen en deel anoniem inzichten over werk en privé.

employer cover photo

Salaris en arbeidsvoorwaarden
      Vacatures
      Sollicitatiegesprekken
      Sollicitatiegesprekken
      Gerelateerde zoekopdrachten: Reviews voor HungerBox | Vacatures bij HungerBox | Salarissen bij HungerBox | Arbeidsvoorwaarden bij HungerBox
      Sollicitatiegesprekken van HungerBoxSollicitatiegesprekken voor SDE-intern bij HungerBoxSollicitatiegesprek bij HungerBox

Glassdoor

• Help
      • Gedragscode
      • Gebruiksvoorwaarden
      • Privacy en advertentiekeuzes
      • Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet
      • Hulpmiddel voor instemming met cookies

Partnerships

• Adverteerders
      De app downloaden

• Bladeren op:
      • Bedrijven
      • Vacatures
      • Locaties

Copyright © 2008-2026. Glassdoor LLC. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Glassdoor LLC.

Gevolgde bedrijven

Volg de bedrijven van je dromen om als eerste op de hoogte te zijn van vacatures en te profiteren van tips van insiders.

Sollicitatiegesprek voor de functie SDE-intern

28 jun 2025
      Kandidaat voor anonieme sollicitatie
      Bengaluru
      Geen aanbod
      Neutrale ervaring
      Gemiddeld sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb via een hogeschool of universiteit gesolliciteerd. De procedure duurde 1 dag. Ik heb gesolliciteerd bij HungerBox (Bengaluru) in mei 2025

Sollicitatiegesprek

Two engineers asked me to build a low level system design for a movie ticket booking system where i had to keep track of 200 seats with options to check if it has been booked or not , cancel booking etc.

Sollicitatievragen [1]

Vraag 1

They asked me to build an efficient object oriented code for the same with clear modules and names of the classes to track the booking of the seats.
      Vraag beantwoorden

Vacatures

Zoek naar vacatures om gepersonaliseerde vacature-aanbevelingen en -updates te krijgen.