Ga naar de inhoudGa naar de voettekst
  • Vacatures
  • Bedrijven
  • Salarissen
  • Voor werkgevers

Geef je carrière een boost

Ontdek hoeveel je kunt verdienen, vind droombanen en deel anoniem inzichten over werk en privé.

employer cover photo

Salaris en arbeidsvoorwaarden
      Vacatures
      Sollicitatiegesprekken
      Sollicitatiegesprekken
      Gerelateerde zoekopdrachten: Reviews voor Intech Process Automation | Vacatures bij Intech Process Automation | Salarissen bij Intech Process Automation | Arbeidsvoorwaarden bij Intech Process Automation
      Sollicitatiegesprekken van Intech Process AutomationSollicitatiegesprekken voor Associate Software Engineer bij Intech Process AutomationSollicitatiegesprek bij Intech Process Automation

Glassdoor

• Help
      • Gedragscode
      • Gebruiksvoorwaarden
      • Privacy en advertentiekeuzes
      • Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet
      • Hulpmiddel voor instemming met cookies

Partnerships

• Adverteerders
      De app downloaden

• Bladeren op:
      • Bedrijven
      • Vacatures
      • Locaties

Copyright © 2008-2026. Glassdoor LLC. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Glassdoor LLC.

Gevolgde bedrijven

Volg de bedrijven van je dromen om als eerste op de hoogte te zijn van vacatures en te profiteren van tips van insiders.

Sollicitatiegesprek voor de functie Associate Software Engineer

12 mei 2025
      Kandidaat voor anonieme sollicitatie
      Lahore
      Geen aanbod
      Neutrale ervaring
      Moeilijk sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 2 weken. Ik heb gesolliciteerd bij Intech Process Automation (Lahore) in mei 2025

Sollicitatiegesprek

First an HR screening call, a technical assessment consisting of dry-runs and leetcode problems. Then a technical interview which is mostly based on your experience with MERN JavaScript , HTML and CSS. The technical interview was a bit strange as I got an email about a preparation guide which included DSA, OOP and General problem solving techniques but none of these were asked in the interview Instead the interview focused more towards JavaScript/ Networking, etc which was a shocker for me. And I got rejected the same day.

Sollicitatievragen [1]

Vraag 1

Tell me about network layers explain with an applications worflow.
      1 Antwoord

Topbedrijven voor 'vergoeding en arbeidsvoorwaarden' bij jou in de buurt

Samsung Electronics
      3.7★Vergoeding en arbeids­voorwaarden
      STMicroelectronics
      3.5★Vergoeding en arbeids­voorwaarden

Vacatures

Zoek naar vacatures om gepersonaliseerde vacature-aanbevelingen en -updates te krijgen.