Ga naar de inhoudGa naar de voettekst
  • Vacatures
  • Bedrijven
  • Salarissen
  • Voor werkgevers

Geef je carrière een boost

Ontdek hoeveel je kunt verdienen, vind droombanen en deel anoniem inzichten over werk en privé.

employer cover photo

Salaris en arbeidsvoorwaarden
      Vacatures
      Sollicitatiegesprekken
      Sollicitatiegesprekken
      Gerelateerde zoekopdrachten: Reviews voor Interactive bees | Vacatures bij Interactive bees | Salarissen bij Interactive bees | Arbeidsvoorwaarden bij Interactive bees
      Sollicitatiegesprekken van Interactive beesSollicitatiegesprekken voor Sr Manager, Marketing bij Interactive beesSollicitatiegesprek bij Interactive bees

Glassdoor

• Help
      • Gedragscode
      • Gebruiksvoorwaarden
      • Privacy en advertentiekeuzes
      • Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet
      • Hulpmiddel voor instemming met cookies

Partnerships

• Adverteerders
      De app downloaden

• Bladeren op:
      • Bedrijven
      • Vacatures
      • Locaties

Copyright © 2008-2026. Glassdoor LLC. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Glassdoor LLC.

Gevolgde bedrijven

Volg de bedrijven van je dromen om als eerste op de hoogte te zijn van vacatures en te profiteren van tips van insiders.

Vacatures

Zoek naar vacatures om gepersonaliseerde vacature-aanbevelingen en -updates te krijgen.

Sollicitatiegesprek voor de functie Sr Manager, Marketing

31 jul 2023
      Kandidaat voor anonieme sollicitatie
      North West
      Geen aanbod
      Positieve ervaring
      Moeilijk sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. Ik heb gesolliciteerd bij Interactive bees (North West) in jun 2023

Sollicitatiegesprek

Interactive bees have a smooth Interview process. They have typical 3 rounds. 1st round is with HR. Rest two rounds are technical rounds. I enjoyed all three rounds. Technical screening round is very crucial, for my position it was like a written test followed by group discussion. So , everything was transparent and i received praises and feedback simultaneously. Overall it was a good interview experience.

Sollicitatievragen [1]

Vraag 1

Majorly technical questions pertaining to the brand strategy and in line with my current experience.
      Vraag beantwoorden