Ga naar de inhoudGa naar de voettekst
  • Vacatures
  • Bedrijven
  • Salarissen
  • Voor werkgevers

Geef je carrière een boost

Ontdek hoeveel je kunt verdienen, vind droombanen en deel anoniem inzichten over werk en privé.

employer cover photo

Salaris en arbeidsvoorwaarden
      Vacatures
      Sollicitatiegesprekken
      Sollicitatiegesprekken
      Gerelateerde zoekopdrachten: Reviews voor LATAM AIRLINES GROUP | Vacatures bij LATAM AIRLINES GROUP | Salarissen bij LATAM AIRLINES GROUP | Arbeidsvoorwaarden bij LATAM AIRLINES GROUP
      Sollicitatiegesprekken van LATAM AIRLINES GROUPSollicitatiegesprekken voor Tripulante De Cabina bij LATAM AIRLINES GROUPSollicitatiegesprek bij LATAM AIRLINES GROUP

Glassdoor

• Help
      • Gedragscode
      • Gebruiksvoorwaarden
      • Privacy en advertentiekeuzes
      • Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet
      • Hulpmiddel voor instemming met cookies

Partnerships

• Adverteerders
      De app downloaden

• Bladeren op:
      • Bedrijven
      • Vacatures
      • Locaties

Copyright © 2008-2026. Glassdoor LLC. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Glassdoor LLC.

Gevolgde bedrijven

Volg de bedrijven van je dromen om als eerste op de hoogte te zijn van vacatures en te profiteren van tips van insiders.

Vacatures

Zoek naar vacatures om gepersonaliseerde vacature-aanbevelingen en -updates te krijgen.

17 jun 2024
      Santiago del Estero

Overige sollicitatiereviews voor Tripulante De Cabina bij LATAM AIRLINES GROUP

2 jul 2024
      Chile
      Positieve ervaring

Sollicitatie

Ik heb gesolliciteerd bij LATAM AIRLINES GROUP (Santiago del Estero)

Sollicitatiegesprek

Es una entrevista grupal, con más de 30 personas que eran repartidas en 2 grupos cada grupo con un reclutador quien adjudicaba turnos para estar al frente del grupo y exponer sus pretensiones. En esa instancia te hablan de tus deberes y los pagos

Vraag 1

Me preguntaron porqué quería ser TCP pero me daban una palabra para adjuntarla en mi speech. Lo único "compicado" no sabías la palabra hasta que te ponías en pie y te daban 20 segundos y te cortan
      1 Antwoord
      Positieve ervaring

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 2 weken. Ik heb gesolliciteerd bij LATAM AIRLINES GROUP (Chile) in jun 2024

Sollicitatiegesprek

Es muy estresante todo, pues la incertidumbre es grande. La empresa que hace la entrevista no entrega feedback en caso de salir rechazado. En si la entrevista es buena, entretenida pero reitero de lo de más arriba, podrían dar un feedback para mejorar. Debes esperar 1 año para postular de nuevo

Vraag 1

Por qué quieres ser TCP en LATAM? Cuentame alguna situación que hayas tenido que enfrentar con algún cliente y como lo resolviste?
      Vraag beantwoorden

17 jun 2025
      Negatieve ervaring

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 5 weken. Ik heb gesolliciteerd bij LATAM AIRLINES GROUP in jun 2024

Sollicitatiegesprek

Hacen una presentación del cargo y después se avanzado a una grupal, en donde casa uno tuvo que parase y presentarse, hasta llegar a ultima entrevista final con jefatura para ya haber terminado este fase del proceso

Vraag 1

Sobre mi y mi interés en el cargo
      Vraag beantwoorden