Ga naar de inhoudGa naar de voettekst
  • Vacatures
  • Bedrijven
  • Salarissen
  • Voor werkgevers

Geef je carrière een boost

Ontdek hoeveel je kunt verdienen, vind droombanen en deel anoniem inzichten over werk en privé.

employer cover photo

Salaris en arbeidsvoorwaarden
      Vacatures
      Sollicitatiegesprekken
      Sollicitatiegesprekken
      Gerelateerde zoekopdrachten: Reviews voor Labcorp | Vacatures bij Labcorp | Salarissen bij Labcorp | Arbeidsvoorwaarden bij Labcorp
      Sollicitatiegesprekken van LabcorpSollicitatiegesprekken voor CRA Assistant bij LabcorpSollicitatiegesprek bij Labcorp

Glassdoor

• Help
      • Gedragscode
      • Gebruiksvoorwaarden
      • Privacy en advertentiekeuzes
      • Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet
      • Hulpmiddel voor instemming met cookies

Partnerships

• Adverteerders
      De app downloaden

• Bladeren op:
      • Bedrijven
      • Vacatures
      • Locaties

Copyright © 2008-2026. Glassdoor LLC. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Glassdoor LLC.

Gevolgde bedrijven

Volg de bedrijven van je dromen om als eerste op de hoogte te zijn van vacatures en te profiteren van tips van insiders.

Topbedrijven voor 'vergoeding en arbeidsvoorwaarden' bij jou in de buurt

Memorial Sloan Kettering Cancer Center
      4.1★Vergoeding en arbeids­voorwaarden
      American Hospital Association
      3.8★Vergoeding en arbeids­voorwaarden

Vacatures

Zoek naar vacatures om gepersonaliseerde vacature-aanbevelingen en -updates te krijgen.

Sollicitatiegesprek voor de functie CRA Assistant

München, Bavaria
      Gemiddeld sollicitatiegesprek

Ik heb online gesolliciteerd. Ik heb gesolliciteerd bij Labcorp in jan 2019

Sollicitatiegesprek

Applied online, received an email from a recruiter to schedule a phone call. Had the phone call on a Friday and was told I would be contacted on Monday or Tuesday. Now a month later still have not heard back.

Sollicitatievragen [1]

Vraag 1

Tell me about your past job experience
      Aanbod geaccepteerd
      Positieve ervaring
      Moeilijk sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 3 weken. Ik heb gesolliciteerd bij Labcorp (München, Bavaria) in jul 2016

Sollicitatiegesprek

Ich habe mich uber Covance online Website beworben. Das  Antwort  kam ca. 3 Wochen später, und zwar es war eine Einladung zum Telefoninterview. Das Telefoninterview hat ca. 20 min gedauert, war eine sehr einfache Screening. - Bereitschaft zu Reisen, ja oder nein - Meinung zu Tierversuche -Werdegang erzählen -Gespräch war in English und auf Deutsch -Erfahrung in Industrie, ja oder nein -Gehaltsvorstellung Meinung über Mentoring Programm Tipps: Paar Sachen vorher formulieren und Aufschreiben. Zum Beispiel: Ich sehe mich als…. Danach ca. 3 Wochen Funkstille, kam das Email wegen  Gehaltsvorstellung - "Sie wollen zu viel".  Nachdem ich habe gesagt ich kann es bis gewisse Schmerzgrenze reduzieren kam die Einladung zu einer Face-to-Face Interview.

Sollicitatievragen [5]

Vraag 1

First part: introduce yourself Second Part: describe your experience in clinical research. Tipp: use some abbreviations and some definite examples. Describe what you expect from this position

Vraag 2

All Behavioural Questions in English !!! Describe a difficult problem you had to sort out in your last job

Vraag 3

Describe a new idea or suggestion that you made to your supervisor recently

Vraag 4

Describe a time when you were faced with a stressful situation and used your coping skills.

Vraag 5

Describe a time when you had to deal with a customer who had unreasonable demands Give me an example of a time where you had to get information from someone who wasn't very helpful. Tell me about a time when someone made an unreasonable request from you Tell me about a time that you missed a deadline.   Tell me about situation when small mistake turned to be major obstacle in the future Tell me about time you had to respect some others priorities

Sollicitatiegesprek voor de functie CRA Assistant

22 sep 2012
      Kandidaat voor anonieme sollicitatie
      Geen aanbod

Ik heb gesolliciteerd bij Labcorp

Sollicitatiegesprek

Initial phone interview then office interview. Process took quite a long time, over four weeks from start to end.

Sollicitatievragen [1]

Vraag 1

What do you not like about your current job?