Ga naar de inhoudGa naar de voettekst
  • Vacatures
  • Bedrijven
  • Salarissen
  • Voor werkgevers

Geef je carrière een boost

Ontdek hoeveel je kunt verdienen, vind droombanen en deel anoniem inzichten over werk en privé.

employer cover photo

Salaris en arbeidsvoorwaarden
      Vacatures
      Sollicitatiegesprekken
      Sollicitatiegesprekken
      Gerelateerde zoekopdrachten: Reviews voor Multiplex | Vacatures bij Multiplex | Salarissen bij Multiplex | Arbeidsvoorwaarden bij Multiplex
      Sollicitatiegesprekken van MultiplexSollicitatiegesprekken voor Cadet bij MultiplexSollicitatiegesprek bij Multiplex

Glassdoor

• Help
      • Gedragscode
      • Gebruiksvoorwaarden
      • Privacy en advertentiekeuzes
      • Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet
      • Hulpmiddel voor instemming met cookies

Partnerships

• Adverteerders
      De app downloaden

• Bladeren op:
      • Bedrijven
      • Vacatures
      • Locaties

Copyright © 2008-2026. Glassdoor LLC. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Glassdoor LLC.

Gevolgde bedrijven

Volg de bedrijven van je dromen om als eerste op de hoogte te zijn van vacatures en te profiteren van tips van insiders.

Topbedrijven voor 'vergoeding en arbeidsvoorwaarden' bij jou in de buurt

Saint-Gobain

Sydney
      Aanbod geaccepteerd
      Gemiddeld sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 2 maanden. Ik heb gesolliciteerd bij Multiplex (Sydney)

Sollicitatiegesprek

1. In person interview - It was a group assessment centre, the first task was a group task to create the layout of a town. Then they take you out for individual assessments, they have you do an 1 on 1 interview as well as a situation test where there is a construction issue I.e. construction of a hospital while keeping it operational. Then there’s the final part of the day which is a numerical and pattern following test. 2. If you get passed the assessment centre the final part is a psychometric test which asks some easy math questions and psychological question

Vraag 1

Tell us about a time you had conflict at a workplace and you how you resolved it.
      1 Antwoord

Overige sollicitatiereviews voor Cadet bij Multiplex

23 jul 2025
      Kandidaat voor anonieme sollicitatie
      Melbourne
      Geen aanbod
      Moeilijk sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 4 maanden. Ik heb gesolliciteerd bij Multiplex (Melbourne) in mei 2025

Sollicitatiegesprek

The Interview process, while long was incredibly professional. First stage: Online application Second stage: Psychometric testing Third stage: Online video questions Fourth stage: Assesment day (group presentation,Standard interview, Problem solving scenarios)

Vraag 1

What is an example of a time you faced a health and saftey violation in the workplace and how did the scenario play out?
      Vraag beantwoorden

25 apr 2024
      Kandidaat voor anonieme sollicitatie
      Melbourne
      Geen aanbod
      Gemiddeld sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 2 weken. Ik heb gesolliciteerd bij Multiplex (Melbourne) in apr 2024

Sollicitatiegesprek

Submitted online applications then got online interview, they will give you 4 questions to answer, you will need to record your questions, you can read the questions first then record to answer, can stop between the question.

Vraag 1

Why you wanna work in Multiplex
      1 Antwoord

Zoek naar vacatures om gepersonaliseerde vacature-aanbevelingen en -updates te krijgen.