Ga naar de inhoudGa naar de voettekst
  • Vacatures
  • Bedrijven
  • Salarissen
  • Voor werkgevers

Geef je carrière een boost

Ontdek hoeveel je kunt verdienen, vind droombanen en deel anoniem inzichten over werk en privé.

employer cover photo
      employer logo
      employer logo

Prince Georges County Public Schools (MD)

Is dit jouw bedrijf?

Over
      Reviews
      Salaris en arbeidsvoorwaarden
      Vacatures
      Sollicitatiegesprekken
      Sollicitatiegesprekken
      Gerelateerde zoekopdrachten: Reviews voor Prince Georges County Public Schools (MD) | Vacatures bij Prince Georges County Public Schools (MD) | Salarissen bij Prince Georges County Public Schools (MD) | Arbeidsvoorwaarden bij Prince Georges County Public Schools (MD)
      Sollicitatiegesprekken van Prince Georges County Public Schools (MD)Sollicitatiegesprekken voor Substitute Teacher bij Prince Georges County Public Schools (MD)Sollicitatiegesprek bij Prince Georges County Public Schools (MD)

Glassdoor

• Help
      • Gedragscode
      • Gebruiksvoorwaarden
      • Privacy en advertentiekeuzes
      • Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet
      • Hulpmiddel voor instemming met cookies

Partnerships

• Adverteerders
      De app downloaden

• Bladeren op:
      • Bedrijven
      • Vacatures
      • Locaties

Copyright © 2008-2026. Glassdoor LLC. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Glassdoor LLC.

Gevolgde bedrijven

Volg de bedrijven van je dromen om als eerste op de hoogte te zijn van vacatures en te profiteren van tips van insiders.

15 jan 2021
      Oxon Hill, MD

Sollicitatie

Ik heb via een werknemersdoorverwijzing gesolliciteerd. Ik heb gesolliciteerd bij Prince Georges County Public Schools (MD) (Oxon Hill, MD)

Sollicitatiegesprek

Process was pretty straight forward. Panel style interview with principal, administrators and chair of the school. Then after the interview I toured the school I would be teaching at and visited my future classroom.

Sollicitatievragen [2]

Tell me about yourself ?

Vraag 2

Why do you want to become a teacher ?
      Vraag beantwoorden

Overige sollicitatiereviews voor Substitute Teacher bij Prince Georges County Public Schools (MD)

3 mrt 2022

Sollicitatie

Ik heb gesolliciteerd bij Prince Georges County Public Schools (MD)

Sollicitatiegesprek

Easy! Be sure to bring all the require paper work, as they will have you return a later date. The process is fairly easy. Be prepared to stay for about 4 hours

Sollicitatievragen [1]

What are your goals ?

28 jun 2025
      Upper Marlboro, MD

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. Ik heb gesolliciteerd bij Prince Georges County Public Schools (MD) (Upper Marlboro, MD) in jun 2021

Sollicitatiegesprek

The interview was brief and focused on the approach one would take in various classroom scenarios. The interviewer asked about my experience with children and tested my resourcefulness if called in last minute to a class where no lesson plan was left.

Sollicitatievragen [1]

Vraag 1

What would you do if you arrived and found no lesson plan had been left for you?
      1 Antwoord

Topbedrijven voor 'vergoeding en arbeidsvoorwaarden' bij jou in de buurt

Whales English
      3.6★Vergoeding en arbeids­voorwaarden
      Anglo Singapore International School
      4.1★Vergoeding en arbeids­voorwaarden

Vacatures

Zoek naar vacatures om gepersonaliseerde vacature-aanbevelingen en -updates te krijgen.