Ga naar de inhoudGa naar de voettekst
  • Vacatures
  • Bedrijven
  • Salarissen
  • Voor werkgevers

Geef je carrière een boost

Ontdek hoeveel je kunt verdienen, vind droombanen en deel anoniem inzichten over werk en privé.

employer cover photo

Salaris en arbeidsvoorwaarden
      Vacatures
      Sollicitatiegesprekken
      Sollicitatiegesprekken
      Gerelateerde zoekopdrachten: Reviews voor Rewards Network | Vacatures bij Rewards Network | Salarissen bij Rewards Network | Arbeidsvoorwaarden bij Rewards Network
      Sollicitatiegesprekken van Rewards NetworkSollicitatiegesprekken voor Scala Developer bij Rewards NetworkSollicitatiegesprek bij Rewards Network

Glassdoor

• Help
      • Gedragscode
      • Gebruiksvoorwaarden
      • Privacy en advertentiekeuzes
      • Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet
      • Hulpmiddel voor instemming met cookies

Partnerships

• Adverteerders
      De app downloaden

• Bladeren op:
      • Bedrijven
      • Vacatures
      • Locaties

Copyright © 2008-2026. Glassdoor LLC. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Glassdoor LLC.

Gevolgde bedrijven

Volg de bedrijven van je dromen om als eerste op de hoogte te zijn van vacatures en te profiteren van tips van insiders.

Vacatures

Zoek naar vacatures om gepersonaliseerde vacature-aanbevelingen en -updates te krijgen.

Sollicitatiegesprek voor de functie Scala Developer

30 okt 2018
      Kandidaat voor anonieme sollicitatie
      Chicago, IL

Overige sollicitatiereviews voor Scala Developer bij Rewards Network

Sollicitatiegesprek voor de functie Software Engineer (Scala)

15 apr 2022
      Kandidaat voor anonieme sollicitatie
      Geen aanbod
      Positieve ervaring
      Geen aanbod
      Negatieve ervaring
      Eenvoudig sollicitatiegesprek

Sollicitatie

De procedure duurde meer dan 1 week. Ik heb gesolliciteerd bij Rewards Network (Chicago, IL) in okt 2018

Sollicitatiegesprek

Contacted by their recruiter via LinkedIn, Who left the company during my interview process. After initial phone screen with hiring manager, they sent a coding problem, I solved it, code was solid I knew it (Unit / functional tested). They did not get back to me for 10 days. When i asked, they said they are moving with other candidates. Pretty sure thy don't have enough technical expertise to identify right candidates. Would recommend to stay away. Very unethical interview process.

Sollicitatievragen [1]

Vraag 1

Mostly about past experience in technical Phone Screen.
      Vraag beantwoorden
      Eenvoudig sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb via een andere bron gesolliciteerd. De procedure duurde 3 dagen. Ik heb gesolliciteerd bij Rewards Network in mrt 2022

Sollicitatiegesprek

Poorly planned. Random chat about technology stack with no coding. Mostly, featured some individual answering his own questions and another individual showing off his cat. Homework given, supposedly to be code reviewed but hardly chatted about. Was this even an interview or did I dream this???

Sollicitatievragen [1]

Vraag 1

Do you know what Event Sourcing is? What's a monad? What's a monoid?
      Vraag beantwoorden
      Reactie van Rewards Network
      4y
      We regret to hear you had a bad experience during your interview. We know your time is valuable and appreciate you sharing this feedback. We hear you and will make every effort to improve the first experience a candidate has with our company. Thanks for your feedback!