Ga naar de inhoudGa naar de voettekst
  • Vacatures
  • Bedrijven
  • Salarissen
  • Voor werkgevers

Geef je carrière een boost

Ontdek hoeveel je kunt verdienen, vind droombanen en deel anoniem inzichten over werk en privé.

employer cover photo

Salaris en arbeidsvoorwaarden
      Vacatures
      Sollicitatiegesprekken
      Sollicitatiegesprekken
      Gerelateerde zoekopdrachten: Reviews voor Saudi Aramco | Vacatures bij Saudi Aramco | Salarissen bij Saudi Aramco | Arbeidsvoorwaarden bij Saudi Aramco
      Sollicitatiegesprekken van Saudi AramcoSollicitatiegesprekken voor Human Resources Assistant bij Saudi AramcoSollicitatiegesprek bij Saudi Aramco

Glassdoor

• Help
      • Gedragscode
      • Gebruiksvoorwaarden
      • Privacy en advertentiekeuzes
      • Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet
      • Hulpmiddel voor instemming met cookies

Partnerships

• Adverteerders
      De app downloaden

• Bladeren op:
      • Bedrijven
      • Vacatures
      • Locaties

Copyright © 2008-2026. Glassdoor LLC. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Glassdoor LLC.

Gevolgde bedrijven

Volg de bedrijven van je dromen om als eerste op de hoogte te zijn van vacatures en te profiteren van tips van insiders.

Vacatures

Zoek naar vacatures om gepersonaliseerde vacature-aanbevelingen en -updates te krijgen.

Sollicitatiegesprek voor de functie Human Resources Assistant

6 feb 2014
      Dubai
      Aanbod geaccepteerd
      Positieve ervaring
      Gemiddeld sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb via een recruiter gesolliciteerd. De procedure duurde 2 weken. Ik heb gesolliciteerd bij Saudi Aramco (Dubai)

Sollicitatiegesprek

The process is ok. You are interviewed by a couple of people. Have to do medical etc for visa purposes. The recruitment process has since been tightened with competency based questions.

Sollicitatievragen [1]

Vraag 1

What was the last book you read.

Overige sollicitatiereviews voor Human Resources Assistant bij Saudi Aramco

Sollicitatiegesprek voor de functie Personal Assistant

10 jan 2023
      Kandidaat voor anonieme sollicitatie
      Aanbod afgewezen
      Negatieve ervaring
      Eenvoudig sollicitatiegesprek

Sollicitatiegesprek

Shambles from start to finish. Toxic personality tests that look for the most passive PAs they can find. Deceptive and unprofessional interview and offer process as vague about working hours, didn't send full info such as internal rules with offer and if you are going for a role in Saudi, you will be paid in home currency but governed under Saudi law... AVOID AT ALL COSTS

Sollicitatievragen [1]

Vraag 1

Examples of being under pressure, ensuring that you don't use much social media.
      2 antwoorden

Sollicitatiegesprek voor de functie Personal Assistant

19 nov 2017
      Londen, Engeland
      Aanbod geaccepteerd
      Positieve ervaring
      Gemiddeld sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb via een uitzendbureau gesolliciteerd. De procedure duurde 3 maanden. Ik heb gesolliciteerd bij Saudi Aramco (Londen, Engeland) in sep 2017

Sollicitatiegesprek

Fantastic communication from day one. Never been involved in an interview quite like Aramcos but it was great and as a group interview I have met some brilliant girls. It was more of an information session watching DVDs etc about the role, about life in Saudi and then taken out of the group individually to have the one to one interview.

Sollicitatievragen [3]

Why Aramco

Vraag 2

Why Saudi

Vraag 3

Have family and friends been consulted in relation to the move to Saudi
      1 Antwoord

Topbedrijven voor 'vergoeding en arbeidsvoorwaarden' bij jou in de buurt

Shell
      3.9★Vergoeding en arbeids­voorwaarden