Ga naar de inhoudGa naar de voettekst
  • Vacatures
  • Bedrijven
  • Salarissen
  • Voor werkgevers

Geef je carrière een boost

Ontdek hoeveel je kunt verdienen, vind droombanen en deel anoniem inzichten over werk en privé.

employer cover photo

Salaris en arbeidsvoorwaarden
      Vacatures
      Sollicitatiegesprekken
      Sollicitatiegesprekken
      Gerelateerde zoekopdrachten: Reviews voor ServiceNet | Vacatures bij ServiceNet | Salarissen bij ServiceNet | Arbeidsvoorwaarden bij ServiceNet
      Sollicitatiegesprekken van ServiceNetSollicitatiegesprekken voor Relief Counselor bij ServiceNetSollicitatiegesprek bij ServiceNet

Glassdoor

• Help
      • Gedragscode
      • Gebruiksvoorwaarden
      • Privacy en advertentiekeuzes
      • Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet
      • Hulpmiddel voor instemming met cookies

Partnerships

• Adverteerders
      De app downloaden

• Bladeren op:
      • Bedrijven
      • Vacatures
      • Locaties

Copyright © 2008-2026. Glassdoor LLC. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Glassdoor LLC.

Gevolgde bedrijven

Volg de bedrijven van je dromen om als eerste op de hoogte te zijn van vacatures en te profiteren van tips van insiders.

Vacatures

Zoek naar vacatures om gepersonaliseerde vacature-aanbevelingen en -updates te krijgen.

Topbedrijven voor 'vergoeding en arbeidsvoorwaarden' bij jou in de buurt

Memorial Sloan Kettering Cancer Center

Geen aanbod
      Negatieve ervaring
      Moeilijk sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. Ik heb gesolliciteerd bij ServiceNet (Northampton, MA)

Sollicitatiegesprek

Insane amount of paperwork to begin with. Have worked for 3 different companies. None had this much paperwork before even starting. They have a policy that clearly states that they do not hire anybody that smokes tobacco on or off of work time. They then make you sign that you agree with the policies. When you call them out on the discriminatory nature of this policy they state "We do not enforce this policy". This agreement gives them the absolute legal power to fire anybody for smoking tobacco on their own time. They literally have staff and I'm certain people utilizing services that smoke regularly. They could fire literally every staff member hired after 2013 at a moments notice no repercussions at all!!!!!
      Positieve ervaring
      Eenvoudig sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 1 week. Ik heb gesolliciteerd bij ServiceNet (Amherst, MA) in nov 2022

Sollicitatiegesprek

easy, they ask you your previous experience and when you’ve worked with people with mental illness before, asked about how i deal with difficult situations. They didn’t ask many questions they just went over responsibilities

Sollicitatievragen [1]

Vraag 1

Have you ever worked with people with mental illness before?
      Vraag beantwoorden