Ga naar de inhoudGa naar de voettekst
  • Vacatures
  • Bedrijven
  • Salarissen
  • Voor werkgevers

Geef je carrière een boost

Ontdek hoeveel je kunt verdienen, vind droombanen en deel anoniem inzichten over werk en privé.

employer cover photo

Salaris en arbeidsvoorwaarden
      Vacatures
      Sollicitatiegesprekken
      Sollicitatiegesprekken
      Gerelateerde zoekopdrachten: Reviews voor State Compensation Insurance Fund | Vacatures bij State Compensation Insurance Fund | Salarissen bij State Compensation Insurance Fund | Arbeidsvoorwaarden bij State Compensation Insurance Fund
      Sollicitatiegesprekken van State Compensation Insurance FundSollicitatiegesprekken voor Staff Services Analyst bij State Compensation Insurance FundSollicitatiegesprek bij State Compensation Insurance Fund

Glassdoor

• Help
      • Gedragscode
      • Gebruiksvoorwaarden
      • Privacy en advertentiekeuzes
      • Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet
      • Hulpmiddel voor instemming met cookies

Partnerships

• Adverteerders
      De app downloaden

• Bladeren op:
      • Bedrijven
      • Vacatures
      • Locaties

Copyright © 2008-2026. Glassdoor LLC. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Glassdoor LLC.

Gevolgde bedrijven

Volg de bedrijven van je dromen om als eerste op de hoogte te zijn van vacatures en te profiteren van tips van insiders.

Topbedrijven voor 'vergoeding en arbeidsvoorwaarden' bij jou in de buurt

Bankers Life
      3.6★Vergoeding en arbeids­voorwaarden
      Domestic & General Group
      3.9★Vergoeding en arbeids­voorwaarden
      Feather CaseManagement & Consulting
      3.7★Vergoeding en arbeids­voorwaarden

Vacatures

Zoek naar vacatures om gepersonaliseerde vacature-aanbevelingen en -updates te krijgen.

Sollicitatiegesprek voor de functie Staff Services Analyst

25 jul 2015
      North Sacramento, CA
      Aanbod geaccepteerd
      Positieve ervaring
      Eenvoudig sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 2 weken. Ik heb gesolliciteerd bij State Compensation Insurance Fund (North Sacramento, CA) in apr 2014

Sollicitatiegesprek

3 person panel. 2 step hiring process. I applied about one month before I actually received an email from someone that scheduled me with an interview. They were all extremely nice and quick to get back to you. I've interviewed at another department that didn't call me or email to even tell me I didn't receive an offer. I had to call after one month for them to tell me I didn't get the job. I loved how state fund was so efficient.

Sollicitatievragen [1]

Vraag 1

Describe a time when you had to communicate well?
      Vraag beantwoorden