Ga naar de inhoudGa naar de voettekst
  • Vacatures
  • Bedrijven
  • Salarissen
  • Voor werkgevers

Geef je carrière een boost

Ontdek hoeveel je kunt verdienen, vind droombanen en deel anoniem inzichten over werk en privé.

employer cover photo

Salaris en arbeidsvoorwaarden
      Vacatures
      Sollicitatiegesprekken
      Sollicitatiegesprekken
      Gerelateerde zoekopdrachten: Reviews voor TP | Vacatures bij TP | Salarissen bij TP | Arbeidsvoorwaarden bij TP
      Sollicitatiegesprekken van TPSollicitatiegesprekken voor Intérprete Bilingüe bij TPSollicitatiegesprek bij TP

Glassdoor

• Help
      • Gedragscode
      • Gebruiksvoorwaarden
      • Privacy en advertentiekeuzes
      • Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet
      • Hulpmiddel voor instemming met cookies

Partnerships

• Adverteerders
      De app downloaden

• Bladeren op:
      • Bedrijven
      • Vacatures
      • Locaties

Copyright © 2008-2026. Glassdoor LLC. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Glassdoor LLC.

Gevolgde bedrijven

Volg de bedrijven van je dromen om als eerste op de hoogte te zijn van vacatures en te profiteren van tips van insiders.

24 apr 2026
      Kandidaat voor anonieme sollicitatie
      Buenos Aires
      Geen aanbod

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 1 dag. Ik heb gesolliciteerd bij TP (Buenos Aires) in mrt 2026

Sollicitatiegesprek

Al principio te hacer ir a un zoom grupal donde te explican como es el proceso, sueldos, etc. Posteriormente a esto te llaman a una segunda entrevista luego de pasar un examen de nivelacion que es individual y con el recluter, te pide que te describas en ingles, porque queres trabajar con ellos y hables de tus hobbies (esto, pasando de ingles y a español). Por ultimo hay una tercera entrevista donde vas a estar con el recluter y un interprete donde de pediran que interpretes en tiempo real las diversas situaciones que te pidan donde uno hara del cliente ingles y el otro del cliente español. Al final te daran un feedback de tu desempeño y te notificaran por mail si entras o no.

Overige sollicitatiereviews voor Intérprete Bilingüe bij TP

7 nov 2025
      Kandidaat voor anonieme sollicitatie
      Lima,
      Aanbod afgewezen

Sollicitatie

Ik heb via een recruiter gesolliciteerd. De procedure duurde 2 dagen. Ik heb gesolliciteerd bij TP (Lima, ) in okt 2025

Sollicitatiegesprek

2 horas de duración, Fue una entrevista grupal en la cuál evalúan nivel de inglés , te preguntan por tus experiencias, trabajos anteriores, luego explican el sueldo y modalidad de trabajo,

Sollicitatievragen [1]

Vraag 1

Trabajaste como intérprete antes o en una posición bilingüe?
      Vraag beantwoorden

7 okt 2025
      Buenos Aires
      Aanbod geaccepteerd

Sollicitatie

Ik heb via een uitzendbureau gesolliciteerd. De procedure duurde 2 weken. Ik heb gesolliciteerd bij TP (Buenos Aires) in okt 2025

Sollicitatiegesprek

Primera instancia de entrevista grupal donde te hablan de la empresa, el trabajo y los beneficios, te dan un test de ingles para completar, una vez completado eso pasas a una entrevista individual donde tuve que hacer una interpretación en vivo de ingles a español y viceversa.

Sollicitatievragen [1]

Vraag 1

El momento de la interpretación en vivo fue el mas "jodido", pero solo tenes que estar seguro de vos, y si no entendiste algo pedir que repita
      Vraag beantwoorden

Vacatures

Zoek naar vacatures om gepersonaliseerde vacature-aanbevelingen en -updates te krijgen.