Ga naar de inhoudGa naar de voettekst
  • Vacatures
  • Bedrijven
  • Salarissen
  • Voor werkgevers

Geef je carrière een boost

Ontdek hoeveel je kunt verdienen, vind droombanen en deel anoniem inzichten over werk en privé.

employer cover photo

Salaris en arbeidsvoorwaarden
      Vacatures
      Sollicitatiegesprekken
      Sollicitatiegesprekken
      Gerelateerde zoekopdrachten: Reviews voor TP | Vacatures bij TP | Salarissen bij TP | Arbeidsvoorwaarden bij TP
      Sollicitatiegesprekken van TPSollicitatiegesprekken voor Human Resources Assistant bij TPSollicitatiegesprek bij TP

Glassdoor

• Help
      • Gedragscode
      • Gebruiksvoorwaarden
      • Privacy en advertentiekeuzes
      • Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet
      • Hulpmiddel voor instemming met cookies

Partnerships

• Adverteerders
      De app downloaden

• Bladeren op:
      • Bedrijven
      • Vacatures
      • Locaties

Copyright © 2008-2026. Glassdoor LLC. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Glassdoor LLC.

Gevolgde bedrijven

Volg de bedrijven van je dromen om als eerste op de hoogte te zijn van vacatures en te profiteren van tips van insiders.

Sollicitatiegesprek voor de functie Human Resources Assistant

19 okt 2022
      Manilla,
      Gemiddeld sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb via een werknemersdoorverwijzing gesolliciteerd. De procedure duurde 1 week. Ik heb gesolliciteerd bij TP (Manilla, ) in jan 2022

Sollicitatiegesprek

the interview process was very satisfactory and convenient mostly for people who are work from home like me because it gives us confidence to answer the questions with confidence and honesty

Vraag 1

Where do you see yourself 5 years from now?
      1 Antwoord

Overige sollicitatiereviews voor Human Resources Assistant bij TP

Sollicitatiegesprek voor de functie HR Assistant

1 apr 2025
      Cagayan de Oro
      Moeilijk sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb via een werknemersdoorverwijzing gesolliciteerd. Ik heb gesolliciteerd bij TP (Cagayan de Oro) in dec 2024

Sollicitatiegesprek

It was thorough and well processed interview. I was interviewed by the HR supervisor, and manager. Questions are more technical and subjective and it includes my own past experience of being an HR in the industry.

Vraag 1

If I have a prior experience of being an HR, what are my experiences in HR.
      1 Antwoord

Sollicitatiegesprek voor de functie Assistente De Recursos Humanos

13 mrt 2019
      São Paulo,
      Gemiddeld sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb via een recruiter gesolliciteerd. Ik heb gesolliciteerd bij TP (São Paulo, )

Sollicitatiegesprek

Processo de oportunidade interna transparente e bem estruturado. Programa de carreira muito legal, funciona mesmo de verdade. Recomendo pra quem quer evoluir rápido

Vraag 1

Conte uma situação onde teve que lidar com uma pessoa difícil e como você solucionou essa situação.
      Vraag beantwoorden

Vacatures

Zoek naar vacatures om gepersonaliseerde vacature-aanbevelingen en -updates te krijgen.