Ga naar de inhoudGa naar de voettekst
  • Vacatures
  • Bedrijven
  • Salarissen
  • Voor werkgevers

Geef je carrière een boost

Ontdek hoeveel je kunt verdienen, vind droombanen en deel anoniem inzichten over werk en privé.

employer cover photo

Salaris en arbeidsvoorwaarden
      Vacatures
      Sollicitatiegesprekken
      Sollicitatiegesprekken
      Gerelateerde zoekopdrachten: Reviews voor Teradata | Vacatures bij Teradata | Salarissen bij Teradata | Arbeidsvoorwaarden bij Teradata
      Sollicitatiegesprekken van TeradataSollicitatiegesprekken voor Software Engineer Intern bij TeradataSollicitatiegesprek bij Teradata

Glassdoor

• Help
      • Gedragscode
      • Gebruiksvoorwaarden
      • Privacy en advertentiekeuzes
      • Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet
      • Hulpmiddel voor instemming met cookies

Partnerships

• Adverteerders
      De app downloaden

• Bladeren op:
      • Bedrijven
      • Vacatures
      • Locaties

Copyright © 2008-2026. Glassdoor LLC. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Glassdoor LLC.

Gevolgde bedrijven

Volg de bedrijven van je dromen om als eerste op de hoogte te zijn van vacatures en te profiteren van tips van insiders.

19 okt 2013
      El Segundo, CA
      Geen aanbod
      Gemiddeld sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. Ik heb gesolliciteerd bij Teradata (El Segundo, CA) in feb 2013

Sollicitatiegesprek

First round had basic behavioural questions with two or three technical questions in C and CPP.It was a phone interview.Second round was an onsite interview for 1 hour where you would be asked to write cod on the board.The questions are basic C,CPP and SQL.You would be ased technical questions about everything written on your resume.

Sollicitatievragen [1]

Vraag 1

Find all given substrings from a string
      1 Antwoord

Overige sollicitatiereviews voor Software Engineer Intern bij Teradata

12 mei 2026
      San Diego, CA
      Aanbod afgewezen
      Positieve ervaring
      Gemiddeld sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. Ik heb gesolliciteerd bij Teradata (San Diego, CA) in jan 2026

Sollicitatiegesprek

Online, proctored OA followed by recruiter screener followed by technical interview chat (no whiteboarding). Received offer soon thereafter. OA primarily covered basic engineering design principles in Python plus cloud/database multiple choice questions. Technical interview covered discussion of ML frameworks.

Sollicitatievragen [1]

Vraag 1

Suppose you are engineering a product that relies on a third party LLM, and the application response has significant but infrequent latency spikes. How would you troubleshoot and diagnose the issue?
      Vraag beantwoorden

17 mei 2014
      Geen aanbod

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 4 weken. Ik heb gesolliciteerd bij Teradata

Sollicitatiegesprek

Just basic question related to resume.Nothing from outside.Just about projects and evrything.Tell me about yourself and have u ever worked in a team,how u handled everything.How u have deal the conflict with ur teammates.Whats ur weakness and strength.Which is ur most difficult task in a team.

Topbedrijven voor 'vergoeding en arbeidsvoorwaarden' bij jou in de buurt

DONE by NONE
      4.7★Vergoeding en arbeids­voorwaarden
      GL Trade
      4.0★Vergoeding en arbeids­voorwaarden

Vacatures

Zoek naar vacatures om gepersonaliseerde vacature-aanbevelingen en -updates te krijgen.