Ga naar de inhoudGa naar de voettekst
  • Vacatures
  • Bedrijven
  • Salarissen
  • Voor werkgevers

Geef je carrière een boost

Ontdek hoeveel je kunt verdienen, vind droombanen en deel anoniem inzichten over werk en privé.

employer cover photo

Salaris en arbeidsvoorwaarden
      Vacatures
      Sollicitatiegesprekken
      Sollicitatiegesprekken
      Gerelateerde zoekopdrachten: Reviews voor Turning Point Community Programs | Vacatures bij Turning Point Community Programs | Salarissen bij Turning Point Community Programs | Arbeidsvoorwaarden bij Turning Point Community Programs
      Sollicitatiegesprekken van Turning Point Community ProgramsSollicitatiegesprekken voor Intern bij Turning Point Community ProgramsSollicitatiegesprek bij Turning Point Community Programs

Glassdoor

• Help
      • Gedragscode
      • Gebruiksvoorwaarden
      • Privacy en advertentiekeuzes
      • Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet
      • Hulpmiddel voor instemming met cookies

Partnerships

• Adverteerders
      De app downloaden

• Bladeren op:
      • Bedrijven
      • Vacatures
      • Locaties

Copyright © 2008-2026. Glassdoor LLC. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Glassdoor LLC.

Gevolgde bedrijven

Volg de bedrijven van je dromen om als eerste op de hoogte te zijn van vacatures en te profiteren van tips van insiders.

Sollicitatiegesprek voor de functie Intern

1 aug 2025
      Aanbod geaccepteerd
      Positieve ervaring
      Eenvoudig sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. Ik heb gesolliciteerd bij Turning Point Community Programs

Sollicitatiegesprek

I met with 2 people from the program. They read questions off from a paper. It was about a page and a half of questions. The questions weren’t the usual/ general interview questions that every company circulates. They more so want to assess your knowledge and values.

Sollicitatievragen [1]

Vraag 1

* What’s co-occurring diagnosis? * What are symptoms of depression and schizophrenia? * What’s your understanding of psychotropic medications? * How would you assess for suicidal ideation? * What’s a recovery model? * What’s your experience working with diverse populations? * What’s your definition of respect? * What’s harm reduction? * How do you manage stress?
      Vraag beantwoorden

Gemiddeld sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb gesolliciteerd bij Turning Point Community Programs

Sollicitatiegesprek

Engaging interview. As intern they ask questions regarding theory, have a foundational theory in mind. The process was comfortable and professional. Lengthly interview that lasted about two hours. Typical questions involved previous experience.

Sollicitatievragen [1]

Vraag 1

What theory do you most identify with? How to handle a crisis?
      Vraag beantwoorden

Topbedrijven voor 'vergoeding en arbeidsvoorwaarden' bij jou in de buurt

Memorial Sloan Kettering Cancer Center
      3.6★Vergoeding en arbeids­voorwaarden
      Premise Health
      4.1★Vergoeding en arbeids­voorwaarden

Vacatures

Zoek naar vacatures om gepersonaliseerde vacature-aanbevelingen en -updates te krijgen.