Ga naar de inhoudGa naar de voettekst
  • Vacatures
  • Bedrijven
  • Salarissen
  • Voor werkgevers

Geef je carrière een boost

Ontdek hoeveel je kunt verdienen, vind droombanen en deel anoniem inzichten over werk en privé.

employer cover photo

Salaris en arbeidsvoorwaarden
      Vacatures
      Sollicitatiegesprekken
      Sollicitatiegesprekken
      Gerelateerde zoekopdrachten: Reviews voor Unity | Vacatures bij Unity | Salarissen bij Unity | Arbeidsvoorwaarden bij Unity
      Sollicitatiegesprekken van UnitySollicitatiegesprekken voor BI Developer bij UnitySollicitatiegesprek bij Unity

Glassdoor

• Help
      • Gedragscode
      • Gebruiksvoorwaarden
      • Privacy en advertentiekeuzes
      • Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet
      • Hulpmiddel voor instemming met cookies

Partnerships

• Adverteerders
      De app downloaden

• Bladeren op:
      • Bedrijven
      • Vacatures
      • Locaties

Copyright © 2008-2026. Glassdoor LLC. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Glassdoor LLC.

Gevolgde bedrijven

Volg de bedrijven van je dromen om als eerste op de hoogte te zijn van vacatures en te profiteren van tips van insiders.

Topbedrijven voor 'vergoeding en arbeidsvoorwaarden' bij jou in de buurt

DONE by NONE
      4.7★Vergoeding en arbeids­voorwaarden
      GL Trade
      4.0★Vergoeding en arbeids­voorwaarden

Vacatures

Zoek naar vacatures om gepersonaliseerde vacature-aanbevelingen en -updates te krijgen.

12 sep 2025

Geen aanbod
      Negatieve ervaring
      Gemiddeld sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 2 weken. Ik heb gesolliciteerd bij Unity (Montréal, QC) in aug 2025

Sollicitatiegesprek

Quick, but not super well organized. They simply stopped answering at one point. Also in a recruiter call, microphone had issues and the call proceeded anyway, even though it was repeated a few times it was challenging to understand what was being said

Vraag 1

How would I handle a sudden explosion in row count in a table

Sollicitatie

Ik heb via een recruiter gesolliciteerd. De procedure duurde 3 weken. Ik heb gesolliciteerd bij Unity in jan 2024

Sollicitatiegesprek

WhatsApp call followed by a Zoom call with the Recruiter, then a technical round following 3 org fit rounds each of 30 minutes with the Hiring Manager, Senior Director - BI Development, and Senior Manager - Data Engineering.

Vraag 1

Questions based on SQL|Subquery, case studies, data modeling, dashboarding, projects, current role

1 apr 2022
      Montréal, QC
      Aanbod geaccepteerd
      Positieve ervaring
      Moeilijk sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb via een recruiter gesolliciteerd. De procedure duurde 1 dag. Ik heb gesolliciteerd bij Unity (Montréal, QC) in mrt 2022

Sollicitatiegesprek

- Screening interview with a Recruiter - 45 min interview with a BI manager - Take home online Tech test 2.5 hours - 45 min interview with a BI team member - 45 min interview with a Data Architecture/Infra manager - 45 min interview with a Marketing manager

Vraag 1

- how to deal with priorities/challenging situations/conflicts or disagreements with colleagues - reasons for career transition from one industry to another - storytelling skills/ how to convince others - preferred language or tools in different scenarios