Ga naar de inhoudGa naar de voettekst
  • Vacatures
  • Bedrijven
  • Salarissen
  • Voor werkgevers

Geef je carrière een boost

Ontdek hoeveel je kunt verdienen, vind droombanen en deel anoniem inzichten over werk en privé.

employer cover photo

Salaris en arbeidsvoorwaarden
      Vacatures
      Sollicitatiegesprekken
      Sollicitatiegesprekken
      Gerelateerde zoekopdrachten: Reviews voor VTEX | Vacatures bij VTEX | Salarissen bij VTEX | Arbeidsvoorwaarden bij VTEX
      Sollicitatiegesprekken van VTEXSollicitatiegesprekken voor Servicio Al Cliente bij VTEXSollicitatiegesprek bij VTEX

Glassdoor

• Help
      • Gedragscode
      • Gebruiksvoorwaarden
      • Privacy en advertentiekeuzes
      • Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet
      • Hulpmiddel voor instemming met cookies

Partnerships

• Adverteerders
      De app downloaden

• Bladeren op:
      • Bedrijven
      • Vacatures
      • Locaties

Copyright © 2008-2026. Glassdoor LLC. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Glassdoor LLC.

Gevolgde bedrijven

Volg de bedrijven van je dromen om als eerste op de hoogte te zijn van vacatures en te profiteren van tips van insiders.

Topbedrijven voor 'vergoeding en arbeidsvoorwaarden' bij jou in de buurt

DONE by NONE
      4.7★Vergoeding en arbeids­voorwaarden
      GL Trade
      4.0★Vergoeding en arbeids­voorwaarden

Vacatures

Zoek naar vacatures om gepersonaliseerde vacature-aanbevelingen en -updates te krijgen.

Sollicitatiegesprek voor de functie Servicio Al Cliente

9 jun 2021
      Kandidaat voor anonieme sollicitatie
      Ciudad de Mexico
      Geen aanbod
      Negatieve ervaring
      Moeilijk sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 1 week. Ik heb gesolliciteerd bij VTEX (Ciudad de Mexico) in jun 2021

Sollicitatiegesprek

Pésimo proceso de selección. Totalmente incoherente y ridiculo. A pesar de que apliqué para una posición meramente administrativa, los único que hicieron fue enviarme un link para 2 exámenes. Uno era de MATEMÁTICAS estilo admisión para la universidad (ecuaciones, operaciones de fracciones, series de figuras bastante complicados - no como los que usualmente se preguntan en los exámenes psicométricos, sino MUCHO MÁS COMPLEOS) que duró 1 hora y media, y el otro era un examen de PROGRAMACIÓN AVANZADA de 2 horas de duración. En verdad esto es totalmente ilógico, señores. Créanme que sí fuera ingeniera en sistemas y supiera códigos no estaría aplicando para una posición administrativa de servicio al cliente. Tengan tantita coherencia. Ah y todavia con todo esto, JAMÁS tuve una entrevista con una persona, NUNCA hablé con un ser humano. Ni una llamada. Ni una discusión sobre mi CV y mis habilidades y experiencia en SERVICIO AL CLIENTE. Y para rematar, todavía tuvieron la desfachatez de enviarme un email diciendo “Después de revisar los resultados de tu test, decidimos no continuar con el proceso”. ¿Eh? ¡¿ES EN SERIO!? En verdad, increíble.

Sollicitatievragen [1]

Vraag 1

Examen de códigos de Arrays. Dos exámenes de programación Front-end. Un examen de matemáticas estilo admisión para universidad. Literal.
      Vraag beantwoorden