Ga naar de inhoudGa naar de voettekst
  • Vacatures
  • Bedrijven
  • Salarissen
  • Voor werkgevers

Geef je carrière een boost

Ontdek hoeveel je kunt verdienen, vind droombanen en deel anoniem inzichten over werk en privé.

employer cover photo

Salaris en arbeidsvoorwaarden
      Vacatures
      Sollicitatiegesprekken
      Sollicitatiegesprekken
      Gerelateerde zoekopdrachten: Reviews voor ams OSRAM | Vacatures bij ams OSRAM | Salarissen bij ams OSRAM | Arbeidsvoorwaarden bij ams OSRAM
      Sollicitatiegesprekken van ams OSRAMSollicitatiegesprekken voor Lead - Digital Marketing bij ams OSRAMSollicitatiegesprek bij ams OSRAM

Glassdoor

• Help
      • Gedragscode
      • Gebruiksvoorwaarden
      • Privacy en advertentiekeuzes
      • Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet
      • Hulpmiddel voor instemming met cookies

Partnerships

• Adverteerders
      De app downloaden

• Bladeren op:
      • Bedrijven
      • Vacatures
      • Locaties

Copyright © 2008-2026. Glassdoor LLC. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Glassdoor LLC.

Gevolgde bedrijven

Volg de bedrijven van je dromen om als eerste op de hoogte te zijn van vacatures en te profiteren van tips van insiders.

Topbedrijven voor 'vergoeding en arbeidsvoorwaarden' bij jou in de buurt

Samsung Electronics
      3.7★Vergoeding en arbeids­voorwaarden
      STMicroelectronics
      3.5★Vergoeding en arbeids­voorwaarden

Vacatures

Zoek naar vacatures om gepersonaliseerde vacature-aanbevelingen en -updates te krijgen.

Sollicitatiegesprek voor de functie Lead - Digital Marketing

14 feb 2025
      Aanbod geaccepteerd
      Positieve ervaring
      Gemiddeld sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 2 weken. Ik heb gesolliciteerd bij ams OSRAM

Sollicitatiegesprek

Angenehmes Treffen mit HR Mitarbeiterin und fachlicher Führungskraft. Wohlwollendes und konstruktives Gespräch, das auf Augenhöhe stattfand. Sehr angenehm und professionell. Es wurden keine unangenehmen Fragen gestellt. Die Führungskraft stellte das aktuelle Team-Setup vor und die zu besetzende Rolle.

Sollicitatievragen [1]

Vraag 1

Bitte schildern Sie den bisherigen Entwicklungspfad.
      Vraag beantwoorden
      Reactie van ams OSRAM
      1y
      Liebe Bewerberin, lieber Bewerber, vielen Dank für dein Feedback zum Bewerbungsprozess und dem Vorstellungsgespräch. Es freut uns sehr zu hören, dass du das Gespräch als angenehm und professionell empfunden hast. Wir legen großen Wert darauf, ein respektvolles und konstruktives Umfeld in unseren Interviews zu schaffen. Es ist schön, dass du dich auf Augenhöhe mit unserem Team austauschen konntest und dich für uns als Arbeitgeber entschieden hast. Beste Grüße, Katrin Klug-Jud HR Communication / Social Media Manager