Reviews van ACLVB

(20 reviews in totaal)

Mario Coppens

40% waardeert directeur

18% positieve zakelijke vooruitzichten

ACLVB heeft een werknemersbeoordeling van 2,3 van 5 sterren, op basis van 20 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus redelijk naar hun zin.

26 mrt 2026

Pluspunten

Er waait duidelijk een nieuwe wind door onze organisatie. We zien meer en betere opleidingen, niet alleen om onze leden beter te helpen, maar ook om medewerkers te laten groeien in hun job. Er hangt een zeer goede sfeer tussen collega’s en mensen helpen elkaar waar nodig. Er is ook sterk ingezet op open communicatie en we worden als medewerkers twee keer per jaar betrokken bij veranderingen binnen de organisatie. In verschillende werkgroepen worden collega’s bevraagd en betrokken om mee na te denken en oplossingen uit te werken. Daarnaast hebben we aangename uurroosters en een mooi salarispakket met alles wat daarbij hoort. Kortom: een werkgever in beweging, met aandacht voor mensen.

Minpunten

Een aandachtspunt is dat er momenteel veel tegelijk wordt aangepakt en veranderd binnen de organisatie. Dat maakt het niet altijd gemakkelijk in de dagelijkse werking en vraagt soms extra aanpassing van iedereen. Tegelijk merken we wel dat de organisatie de vinger aan de pols houdt, luistert naar feedback en probeert bij te sturen waar nodig. Het is dus een periode van verandering, maar wel met de bedoeling om het op lange termijn beter te maken voor iedereen.

14 nov 2025

Niet de beste in de rij

Pluspunten

Vaste job in loondienst geeft zekerheid

Minpunten

Geroddel, slechte bedrijfssfeer zowat overal

7 okt 2025

Fijne werkgever

Pluspunten

Fijne werksfeer Correctie uitbetaling lonen

Minpunten

Het is een bedrijf met een hiërarchische structuur

Weergave: 1 - 3 van 20 reviews

Glassdoor heeft 23 reviews over ACLVB die anoniem zijn geplaatst door werknemers van ACLVB. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of ACLVB bij je past.