Reviews voor AFAS Software | Glassdoor.nl

Reviews van AFAS Software

Bijgewerkt op 4 jun 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 11 reviews gevonden

4.9
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
100%
Aanbevelen bij een kennis
  1. "Geweldige werkgever met een enorme groeiambitie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij AFAS Software voor 3 jaar

    Pluspunten

    Medewerkers staan op #1, weinig regelgeving en hiërarchie in de organisatie, goed leiderschap, de organisatie is één grote familie, zeer goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, elk jaar een grote autonome groei wat vertrouwen geeft in de continuïteit van het bedrijf.

    Minpunten

    De constante groei van het bedrijf vergt soms wat (te) veel van de medewerkers.

    AFAS Software2019-06-04
  2. "Top werkgever!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Stagiair onderzoeker in Leusden
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb gewerkt bij AFAS Software voor minder dan een jaar

    Pluspunten

    - Leuke collega's en ontzettend open bedrijfscultuur - Grote waardering voor personeel (de CEO kent iedereen bij naam!) - Interessante stagemogelijkheden - Goeie werk/privé balans

    Minpunten

    Ik heb geen een minpunt

    AFAS Software2019-01-31
  3. "Traineeship Consultancy"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultancy in Leusden
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk bij AFAS Software voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    - Je bent regisseur van je eigen loopbaan - Transparante organisatie - Goede arbeidsvoorwaarden - Geweldige familiecultuur

    Minpunten

    Ik ben meer dan te spreken over AFAS en zie geen minpunten die andere organisaties niet zouden hebben.

    AFAS Software2018-10-13
  4. "Mooi bedrijf"

    SterSterSterSterSter
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

      Ik werk voltijd bij AFAS Software

      Pluspunten

      Groeiend bedrijf met mogelijkheden naar lange termijn Zeer fijne collega's

      Minpunten

      De groei van het bedrifj gaat gepaard met groeipijnen

      AFAS Software2018-07-05
    • "Heerlijke werkgever met persoonlijke aandacht voor iedereen"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Consultant 
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht

      Ik werk voltijd bij AFAS Software voor minder dan een jaar

      Pluspunten

      + Iedereen is zeer betrokken. Ondanks dat er ruim 400 mensen werken voelt het echt als een warme familie + Je bent regisseur van je eigen succes: als je zelf iets wilt en dit initieert dan is hier ruimte voor + Uitstekende doorgroeimogelijkheden vanaf Support-afdeling + Goede primaire en secondaire arbeidsvoorwaarden

      Minpunten

      - Omdat dit mijn eerste baan is zie ik alles wat hier gebeurt en alles wat ik meemaak nu als 'normaal', terwijl veel zaken dat helemaal niet zijn (transparantie, efficiëntie, een goeie lunch). Mocht ik ooit weg gaan zal dat waarschijnlijk enorm wennen worden in een andere organisatie...

      AFAS Software2018-04-23
    • "Beste en meest inspirerende werkgever van Nederland"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Consultancy in Leusden
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht

      Ik werk bij AFAS Software voor minder dan een jaar

      Pluspunten

      Het grootste pluspunt aan AFAS is de bedrijfscultuur. Dit kenmerkt het succes van AFAS en de enorm prettige werkomgeving. Er is veel ruimte voor talent en medewerkers staan op de eerste plaats. Het bedrijf wordt op een hele unieke manier geleid, iets waar veel bedrijven alleen van kunnen dromen. De meest ideale werkgever die ik ken.

      Minpunten

      Een minpunt kan zijn dat er veel van je wordt verwacht en gevraagd. Als je graag een baan wil met weinig verantwoordelijkheid en puur voor het geld komt, dan ga je niet gelukkig worden bij AFAS. Oftewel, ben je niet ambitieus, positief en een beetje gek, kijk dan vooral verder.

      Advies aan management

      Bewaak de bedrijfscultuur en blijf erop gericht om deze te verbeteren.

      AFAS Software2018-04-23
    • "AFAS is een fijne werkgever!"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Support-medewerker in Leusden
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht

      Ik werk voltijd bij AFAS Software voor minder dan een jaar

      Pluspunten

      - Veel doorgroeimogelijkheden - Gezellige collega's - Uitstekende arbeidsvoorwaarden - Er wordt veel geïnvesteerd in persoonlijke ontwikkeling - AFAS is transparant, waardoor er geen geheimen zijn en alles inzichtelijk is - AFAS staat open voor verandering en stimuleert medewerkers om mee te denken

      Minpunten

      - Je wil nooit meer weg

      Advies aan management

      - Ga vooral zo door

      AFAS Software2018-04-23
    • "Fijne werkgever"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Systeembeheerder in Leusden
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht

      Ik werk voltijd bij AFAS Software voor meer dan een jaar

      Pluspunten

      Je talenten worden opgemerkt. Je werkt in een echt familiebedrijf waar de omgeving met alle collega's zeer prettig is. Het is superleuk werk en met de innovatieve software + cloud inspireren we veel bedrijven (groot en klein).

      Minpunten

      Af en toe zijn we wat naïef, maar dat siert ons ook wel weer.

      Advies aan management

      Heel af en toe een dagje meewerken met je eigen afdeling

      AFAS Software2018-04-18
    • "AFAS inspireert en motiveert als werkgever"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
      Aanbevolen

      Ik werk voltijd bij AFAS Software

      Pluspunten

      + Ruimte om ambities achterna te gaan + Geeft handvatten om persoonlijke ontwikkeling te bevorderen + Ondersteunt medewerker en geeft om de persoon + De organisatie heeft een DOEN mentaliteit + Is naast een familiebedrijf ook echt een familie

      Minpunten

      - AFAS geeft erg veel om hun medewerkers. Mocht je ergens anders gaan werken is dat waarschijnlijk wel even wennen.

      AFAS Software2018-04-17
    • "Inspirerende werkgever"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Consultant in Leusden
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht

      Ik werk voltijd bij AFAS Software voor meer dan een jaar

      Pluspunten

      - Goede arbeidsvoorwaarden - Een management die ook zelfkritisch kan zijn (en daar op acteert) - Interessant bedrijf en cultuur - Een echt familie bedrijf

      Minpunten

      - Ik kan geen punten benoemen die bij een andere werkgever beter zullen zijn.

      AFAS Software2018-04-11
    Er zijn 11 reviews gevonden