Reviews voor Accenture | Glassdoor.nl

Reviews van Accenture

Bijgewerkt op 14 jan 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.8
86%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
Accenture Country Managing Director Irine Gaasbeek
Irine Gaasbeek
10 Beoordelingen
  1. "Goede mogelijkheden, ondernemende sfeer en uitdagend werk!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Accenture voor 3 jaar

    Pluspunten

    Leuk bedrijf waar je veel kunt leren, met uitdagend werk en slimme collega's

    Minpunten

    Je bent onderdeel van een grote wereldwijde speler, daar moet je mee kunnen dealen

    Accenture2019-10-03
  2. "Dynamisch"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sr Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Accenture voor 5 jaar

    Pluspunten

    Dynamische, fast paced werkomgeving. Slimme mensen. Veel is mogelijk als je zelf actie onderneemt. Netwerk erg belangrijk.

    Minpunten

    Lastig werken zonder netwerk. Veel collega's met ieder hun eigen prioriteiten. Urenregistratie (typisch voor consulting bedrijf, maar voelt onlogisch voor iemand met een sales profiel).

    Accenture2020-01-14
  3. "Creëer je eigen carrière"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Solutions Architect in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Accenture voor 10 jaar

    Pluspunten

    Grote mate van autonomie. Veel mogelijkheden om je eigen plek te creëren, maar dit moet je wel zelf doen. Grote bereidheid van collega's wereldwijd om je te helpen zonder dat daar per se iets tegenover staat.

    Minpunten

    De grote van het bedrijf kan eenzaam aanvoelen. De truc is om actief op zoek te gaan naar jouw plek in de organisatie. De organisatie heeft een sterke structuur, het is lastig om hier buiten om te gaan. Dit merk je bijvoorbeeld in de beoordelingsrondes, maar ook als je iets wilt doen waar in jouw groep niets mee gedaan wordt. Zoek medestanders en de juiste plek om te kunnen groeien in jouw richting.

    Advies aan management

    Niet iedereen is even goed in het creëren van een eigen carrière. Wees hier meer bewust van. Neem organisatie veranderingen serieuzer, de snelheid waarmee +500.000 mensen wereldwijd verandering aankan is minder snel dan sr management denkt.

    Accenture2020-01-02
  4. "Mooie leerschool"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Accenture voor 8 jaar

    Pluspunten

    Veel ontwikkel en leerkansen, omringd door slimme gedreven mensen

    Minpunten

    Als individu ben je inwisselbaar

    Advies aan management

    Investeer in retentie van mensen

    Accenture2019-12-28
  5. "Manager Accenture"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Manager in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Accenture voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Lease auto met tankpas, dertiende maand, creditcard, laptop, telefoon

    Minpunten

    Veel reizen, politiek, competitie, onkundig management

    Advies aan management

    Heb meer geduld

    Accenture2019-11-15
  6. "Fijne startersbaan"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Analyst in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Accenture voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Goede begeleiding, veel leermogelijkheden, veel vertrouwen en kansen.

    Minpunten

    Sommige klanten zitten op lange reistijd, erg intensief om 2-3 uur te reizen per dag.

    Advies aan management

    betere matching tussen locatie klant en woonplek werknemer.

    Accenture2019-11-05
  7. "Minder dan beloofd"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Applications Developer in Heerlen
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Accenture voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Mogelijkheid tot training en certificering.

    Minpunten

    Het niveau van het werk licht niet erg hoog.

    Accenture2019-11-14
  8. "Leuk bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Heerlen
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Accenture voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Leuk bedrijf waar je in korte tijd veel kunt leren.

    Minpunten

    Lager salaris en geen lease auto op kantoor Heerlen.

    Accenture2019-10-25
  9. "Accenture PMO"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - PMO in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Accenture voor 3 jaar

    Pluspunten

    Flexibel, jonge medewerkers, vooruitstrevend en daadkrachtig

    Minpunten

    Piramide, Amerikaans, moeilijk hogerop, geen hoog salaris.

    Accenture2019-10-07
  10. "Best workenvironment"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Analyst in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Accenture

    Pluspunten

    + Mogelijkheden om training te volgen + Veel mogelijkheden om kennis op te doen + Fantastische collega's + Er is ontzettend veel kennis en ervaring aanwezig + Veel verschillende flexibele werklocaties

    Minpunten

    - Salaris niet marktconform

    Advies aan management

    Salaris gelijk aan markt

    Accenture2019-10-07
Er zijn 165 reviews gevonden