Reviews voor Accenture | Glassdoor.nl

Reviews van Accenture

Bijgewerkt op 25 mrt 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
3.9
89%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
Accenture Country Managing Director Irine Gaasbeek
Irine Gaasbeek
14 Beoordelingen
  1. "Uitdagend werk"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Application Development Associate in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Accenture

    Pluspunten

    Erg veel carrière mogelijkheden en door groei mogelijkheden. Goede begeleiding voor startende, hee veel training mogelijkheden

    Minpunten

    Als startend associate /business analyst is het lastig om intern een project bij een komt te vinden. Vereiste: sterk cv en goede softskills

    Accenture2020-02-10
  2. "OK"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Business Analyst in Utrecht

    Ik heb voltijd gewerkt bij Accenture

    Pluspunten

    Internationaal bedrijf met veel mogelijkheden

    Minpunten

    Het was niet de rol die bij mij paste

    Accenture2020-03-25
  3. "Prima werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Salesforce Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Accenture

    Pluspunten

    Acxenture is ok. Je moet wel echt zelf je plaata daar fixen. En ook je salaris verhogen.

    Minpunten

    Overwerk vrij sstandaard. Vragen veel afdelingswerk van je (meehelpen met marketing enzo)

    Accenture2020-02-19
  4. "Goede plek vol met mogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Accenture voor 10 jaar

    Pluspunten

    Veel ontwikkelmogelijkheden, teaming en prestatie gerichtheid

    Minpunten

    grote organisatie, gericht op sales & beperkt aantal 'grijze' haren ter inpiratie.

    Accenture2020-02-03
  5. "Dynamisch"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sr Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Accenture voor 5 jaar

    Pluspunten

    Dynamische, fast paced werkomgeving. Slimme mensen. Veel is mogelijk als je zelf actie onderneemt. Netwerk erg belangrijk.

    Minpunten

    Lastig werken zonder netwerk. Veel collega's met ieder hun eigen prioriteiten. Urenregistratie (typisch voor consulting bedrijf, maar voelt onlogisch voor iemand met een sales profiel).

    Accenture2020-01-14
  6. "Creëer je eigen carrière"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Solutions Architect in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Accenture voor 10 jaar

    Pluspunten

    Grote mate van autonomie. Veel mogelijkheden om je eigen plek te creëren, maar dit moet je wel zelf doen. Grote bereidheid van collega's wereldwijd om je te helpen zonder dat daar per se iets tegenover staat.

    Minpunten

    De grote van het bedrijf kan eenzaam aanvoelen. De truc is om actief op zoek te gaan naar jouw plek in de organisatie. De organisatie heeft een sterke structuur, het is lastig om hier buiten om te gaan. Dit merk je bijvoorbeeld in de beoordelingsrondes, maar ook als je iets wilt doen waar in jouw groep niets mee gedaan wordt. Zoek medestanders en de juiste plek om te kunnen groeien in jouw richting.

    Verder lezen
    Accenture2020-01-02
  7. "Mooie leerschool"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Accenture voor 8 jaar

    Pluspunten

    Veel ontwikkel en leerkansen, omringd door slimme gedreven mensen

    Minpunten

    Als individu ben je inwisselbaar

    Verder lezen
    Accenture2019-12-28
  8. "Manager Accenture"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Manager in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Accenture voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Lease auto met tankpas, dertiende maand, creditcard, laptop, telefoon

    Minpunten

    Veel reizen, politiek, competitie, onkundig management

    Verder lezen
    Accenture2019-11-15
  9. "Fijne startersbaan"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Analyst in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Accenture voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Goede begeleiding, veel leermogelijkheden, veel vertrouwen en kansen.

    Minpunten

    Sommige klanten zitten op lange reistijd, erg intensief om 2-3 uur te reizen per dag.

    Verder lezen
    Accenture2019-11-05
  10. "Minder dan beloofd"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Applications Developer in Heerlen
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Accenture voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Mogelijkheid tot training en certificering.

    Minpunten

    Het niveau van het werk licht niet erg hoog.

    Accenture2019-11-14
Er zijn 142 reviews gevonden