Reviews voor Apple | Glassdoor.nl

Reviews van Apple

Bijgewerkt op Nov 26, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.0
78%
Aanbevelen bij een kennis
91%
Waardeert directeur
Apple CEO Tim Cook
Tim Cook
9,372 Beoordelingen
  1. "goed"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Stagiair in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Apple gewerkt

    Pluspunten

    mooie producten aardige mensen groot bedrijf ik heb hier nooit gewerkt

    Minpunten

    veel verantwoordelijkheid ik werk hier niet en heb hier nooit gewerkt

    Advies aan management

    niks

    Apple2019-11-26
  2. "Business Manager"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Apple voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Top bedijf met veel talent

    Minpunten

    Geen. Een eer om voor Apple te werken

    Apple2019-10-25
  3. "Goed bedrijf om te werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Apple

    Pluspunten

    + Goede coaching + Uitdagend werk + Prima voorwaarden

    Minpunten

    De werkdruk kon soms erg hoog liggen

    Advies aan management

    -

    Apple2019-10-21
  4. "Prima"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Apple

    Pluspunten

    Veelzijdig en leuk om met technologie te werken

    Minpunten

    Weinig richting vanuit management, weinig ervaring

    Apple2019-07-01
  5. "Waanzinnige unieke geoliede Amerikaanse machine met iets teveel korte termijn focus"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Apple voor meer dan 8 jaar

    Pluspunten

    Onderdeel mogen zijn van dit grootste bedrijf is waanzinnig, zeker wanneer je te maken krijgt met de mensen in het hoofdkantoor. Once in a lifetime ervaring

    Minpunten

    De lokale kantoren zijn (uiteraard) opgericht om de sales machine van Apple maximaal te stimuleren - dit gaat in het bijzonder in Nederland ten koste van visie en strategie op lange termijn en is te vaak reactief.

    Advies aan management

    Het is het overwegen waard om goed te luisteren naar de mensen met ervaring in en uit het veld, en ook naar je klanten...

    Apple2019-02-25
  6. Nuttig (1)

    "Slecht"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Night Auditor in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik gewerkt bij Apple voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Slecht onverzorgd raar apart nee

    Minpunten

    Heel slecht management ik vind er niks aan

    Advies aan management

    Ik zou veel beter jullie best gaan doen in het begeleiden van mensen die nog bijna geen tot geen werkervaring hebben

    Apple2018-09-24
  7. "Good Company"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Apple

    Pluspunten

    Good team and nice work environment

    Minpunten

    None that i can think of

    Apple2018-06-06
  8. "Goede baan in de retail"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Haarlem
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Apple voor 3 jaar

    Pluspunten

    goed salaris, zeer goede arbeidsvoorwaarden, leuke collega's, geen targets, positieve sfeer

    Minpunten

    redelijk Amerikaanse overenthousiaste cultuur, eentonig,

    Apple2018-05-22
  9. "Uitdagende en varierende functie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als deeltijd bij Apple gewerkt

    Pluspunten

    De functie was zeer uitdagend en bood voldoende variatie. Veel geleerd over de organisatie en de werkwijze.

    Minpunten

    Weinig doorgroei mogelijkheden en niet altijd het Apple gevoel.

    Apple2018-04-25
  10. "Fantastische werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk deeltijd bij Apple voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Sfeer Ruimte voor eigen inbreng Innovatief Hoge mate zelfstandigheid en verantwoordelijkheid Zeer correct en transparante sfeer Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

    Minpunten

    Grote organisatie daardoor soms loge lange procedures Weinig doorgroeimogelijkheden in NL (door relatief klein team in NL)

    Apple2018-03-26
Er zijn 15309 reviews gevonden