Reviews voor Apple | Glassdoor.nl

Reviews van Apple

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 13722 reviews gevonden

4.0
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
78%
Aanbevelen bij een kennis
90%
Waardeert directeur
Apple CEO Tim Cook
Tim Cook
8487 Beoordelingen
  1. "Waanzinnige unieke geoliede Amerikaanse machine met iets teveel korte termijn focus"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Apple voor meer dan 8 jaar

    Pluspunten

    Onderdeel mogen zijn van dit grootste bedrijf is waanzinnig, zeker wanneer je te maken krijgt met de mensen in het hoofdkantoor. Once in a lifetime ervaring

    Minpunten

    De lokale kantoren zijn (uiteraard) opgericht om de sales machine van Apple maximaal te stimuleren - dit gaat in het bijzonder in Nederland ten koste van visie en strategie op lange termijn en is te vaak reactief.

    Advies aan management

    Het is het overwegen waard om goed te luisteren naar de mensen met ervaring in en uit het veld, en ook naar je klanten...

    Apple2019-02-25
  2. Nuttig (1)

    "Slecht"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Night Auditor in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik gewerkt bij Apple voor meer dan 2 jaar

    Pluspunten

    Slecht onverzorgd raar apart nee

    Minpunten

    Heel slecht management ik vind er niks aan

    Advies aan management

    Ik zou veel beter jullie best gaan doen in het begeleiden van mensen die nog bijna geen tot geen werkervaring hebben

    Apple2018-09-24
  3. Nuttig (3)

    "Slechte begeleiding in tijd van ziekte"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Apple

    Pluspunten

    Goede arbeidsvoorwaarden dat is ook gelijk het enige, het leadership weet totaal niet wat er leeft onder het personeel en gaat zijn eigen gang.

    Minpunten

    - onderdruk gezet in tijd van ziekte

    Advies aan management

    Ga beter met je zieke medewerkers om, ze zijn niet voor niets ziek.

    Apple2018-07-11
  4. "Good Company"

    SterSterSterSterSter
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

      Ik heb voltijd gewerkt bij Apple

      Pluspunten

      Good team and nice work environment

      Minpunten

      None that i can think of

      Apple2018-06-06
    • "Goede baan in de retail"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Haarlem
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk deeltijd bij Apple voor 3 jaar

      Pluspunten

      goed salaris, zeer goede arbeidsvoorwaarden, leuke collega's, geen targets, positieve sfeer

      Minpunten

      redelijk Amerikaanse overenthousiaste cultuur, eentonig,

      Apple2018-05-22
    • "Uitdagende en varierende functie"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Manager in Amsterdam
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik heb deeltijd gewerkt bij Apple voor minder dan een jaar

      Pluspunten

      De functie was zeer uitdagend en bood voldoende variatie. Veel geleerd over de organisatie en de werkwijze.

      Minpunten

      Weinig doorgroei mogelijkheden en niet altijd het Apple gevoel.

      Apple2018-04-25
    • "Fantastische werkgever"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht

      Ik werk deeltijd bij Apple voor meer dan een jaar

      Pluspunten

      Sfeer Ruimte voor eigen inbreng Innovatief Hoge mate zelfstandigheid en verantwoordelijkheid Zeer correct en transparante sfeer Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

      Minpunten

      Grote organisatie daardoor soms loge lange procedures Weinig doorgroeimogelijkheden in NL (door relatief klein team in NL)

      Apple2018-03-26
    • "Leuke benefits"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Sales Representative in Den Haag
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik deeltijd gewerkt bij Apple voor meer dan 2 jaar

      Pluspunten

      Korting op producten en flexibele werktijden

      Minpunten

      Te veel verschillende collega's en weinig vrijheid

      Advies aan management

      Selectiever aannemen

      Apple2018-02-01
    • "Bedrijf met goede waarden, naar klant en medewerker"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Solutions Consultant in Amsterdam
      Aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Apple voor meer dan een jaar

      Pluspunten

      - Goede arbeidsvoorwaarden - Veel aandacht voor personeel en ontwikkeling

      Minpunten

      - Nagenoeg geen carrieremogelijkheden binnen mijn functie

      Advies aan management

      Zorgen voor meer carrieremogelijkheden zodat goed personeel bij het bedrijf blijft.

      Apple2017-12-25
    • "Mensgerichte organisatie"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Apple

      Pluspunten

      Leuke collega’s Voorloper in retail Mooie werkomgeving

      Minpunten

      Weinig doorgroei mogelijkheden Alles is vastgelegd Weinig feedback

      Advies aan management

      Besteed tijd aan talent

      Apple2017-12-06
    Er zijn 13722 reviews gevonden