Reviews voor AstraZeneca | Glassdoor.nl

Reviews van AstraZeneca

Bijgewerkt op Oct 15, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 2580 reviews gevonden

3.8
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
79%
Aanbevelen bij een kennis
93%
Waardeert directeur
AstraZeneca CEO Pascal Soriot
Pascal Soriot
928 Beoordelingen
  1. "Top bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - National Sales Manager in Zoetermeer
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij AstraZeneca voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Work hard, play hard! Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zeer professionele collega's. Best in class producten en diensten. Prettige cultuur en subculturen.

    Minpunten

    Ik kan geen echte minpunten benoemen! Het bedrijf biedt alle mogelijkheden om er zelf het beste uit te halen. Slaag je hier niet dan ligt dat aan jezelf.

    Advies aan management

    Nog iets meer en eerder luisteren naar medewerkers en klanten

    AstraZeneca2017-02-22
  2. "Het is nooit saai"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij AstraZeneca voor 8 jaar

    Pluspunten

    Hoge betrokkenheid en grote verantwoordelijkheid bij alle medewerkers

    Minpunten

    Veel veranderingen en hoge werkdruk

    Advies aan management

    Beoordeel op basis van gedrag en niet op basis van werkuren

    AstraZeneca2016-08-05
  3. "Medical Representative/ Metabolic line"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij AstraZeneca

    Pluspunten

    Working atmosphere is very professional yet very enjoyable. I could learn a lot and I got tailored training programs for my own personal and professional development.

    Minpunten

    I wouldn't say I had any problems with my experience with AstraZeneca,

    AstraZeneca2019-04-30
  4. "Talent Acquisition Partner"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij AstraZeneca

    Pluspunten

    Great work/life balance, very friendly members of staff. Line managers open and engaging. Facilities also spot on

    Minpunten

    None that i can think of

    AstraZeneca2019-02-01
  5. "Good company"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij AstraZeneca

    Pluspunten

    Good bonus scheme and benefits

    Minpunten

    Slow career progression Lack of investement in employees' development

    AstraZeneca2017-10-19
  6. "good place"

    SterSterSterSterSter
     

    Ik heb gewerkt bij AstraZeneca

    Pluspunten

    nice people, good research, capability,

    Minpunten

    salary, UK, diverse structure, uncertainty,

    AstraZeneca2017-07-07
  7. "senior brand manager"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij AstraZeneca

    Pluspunten

    scientific leadership, ethical companie

    Minpunten

    not a very clear IDP

    AstraZeneca2016-05-10
  8. "Business Partner"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Project Manager in Zoetermeer
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb deeltijdgewerkt bij AstraZeneca voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    - Good spirit - Good secondary work conditions - Freedom - Good environment for an generalist - Professional environment

    Minpunten

    - Vision / Strategy - Pipeline - Work/Life balance to much focused on work

    AstraZeneca2015-02-13
  9. "Good company"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij AstraZeneca

    Pluspunten

    Worl life balance and culture and business visit opportunities

    Minpunten

    Payscale and slow process

    Advies aan management

    Nothing

    AstraZeneca2019-10-13
  10. "Experienced global category manager with 17 years experience"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Global Category Manager in Macclesfield, Engeland
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij AstraZeneca voor 10 jaar

    Pluspunten

    Trusted employer, supports development, great facilities

    Minpunten

    large Pharma company so decision making can be slow at times

    AstraZeneca2019-10-09
Er zijn 2580 reviews gevonden