Reviews voor Atos | Glassdoor.nl

Reviews van Atos

Bijgewerkt op 9 dec 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.3
61%
Aanbevelen bij een kennis
71%
Waardeert directeur
Atos Chief Executive Officer Elie Girard
Elie Girard
123 Beoordelingen
  1. "Senior SharePoint ontwikkelaar"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Senior sharepoint ontwikkelaar in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Atos voor meer dan 8 jaar

    Pluspunten

    Werkcultuur en waardes zijn goed

    Minpunten

    Er zijn geen enkele nadelen

    Advies aan management

    Management is goed

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Atos2019-09-24
  2. "Veel mogelijkheden als je zelf onderneemt"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Enterprise Architect in Amstelveen
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Atos voor 8 jaar

    Pluspunten

    Grote organisatie, centraal gestuurd (voor als je graag geleid wordt). Veel mogelijkheden voor startenden om snel in vele sectoren en divisies kennis op te doen.

    Minpunten

    Grote organisatie, centraal gestuurd (voor als je wat ondernemend bent). Valt onder Franse hoeders, ze zijn in het werk net zo als op vakantie. De organisatie is toe aan verjonging.

    Advies aan management

    Jonge managers in het top-management aannemen, de visie van het huidige management past niet bij de dynamiek in de markt.

    Atos2019-12-09
  3. "Atos als werkgever niet altijd werkgevend"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Consultant in Eindhoven
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Atos voor 10 jaar

    Pluspunten

    Sfeer, collegialiteit, kan goede jobs hebben

    Minpunten

    Begrijpt soms niet wat de term Werk - Gever inhoudt....

    Advies aan management

    Kijk niet alleen naar potentieel buiten het bedrijf, maar let ook eens op de interne kanjers.

    Atos2019-11-18
  4. Nuttig (1)

    "Een van de mindere detacheringsbedrijven"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Business Analyst in Amstelveen
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Atos voor 10 jaar

    Pluspunten

    - grote klanten portfolio - duurzaam it-bedrijf

    Minpunten

    - zelf naar opdrachten moeten zoeken, ondanks een sales apparaat (word dan zzp-er) - laag salaris - weinig menselijkheid - hopeloze interne tooling en houtje touwtje applicaties

    Advies aan management

    - komt niet meer goed met dit bedrijf, dus zoek zo snel mogelijk een soortgelijke functie bij een ander bedrijf - ze willen wel maar het komt er niet uit

    Atos2019-10-01
  5. "Marktwaarde"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Project Manager in Amstelveen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Atos voor 10 jaar

    Pluspunten

    houdt inzet en waarde van mark in de gaten

    Minpunten

    minder zichtbaar naar klant en medewerker

    Advies aan management

    Onderzoek naar inzet van oplossingen en niet alleen naar inzet van fte.

    Atos2019-09-16
  6. "Acts global excellent and locally poor"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Atos

    Pluspunten

    Veel vrijheid in de wijze waarop je je werk kan vorm geven. Goede samenwerking op global nivo. Breed portfolio, en sterk Global Management (Parijs) headquaters)

    Minpunten

    Tijdens de crises is zeer weinig tot niet geïnvesteerd in Opleidingen. Medewerkers staan al jaren op de nullijn met het salaris. Starre Directie die continue overhoop ligt met de OR als het gaat om minimale Arbeidsvoorwaarden

    Advies aan management

    People count !

    Atos2019-09-12
  7. "Atos Eindhoven"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - IT Specialist in Eindhoven
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Atos voor 10 jaar

    Pluspunten

    Veel vrijheid, kansen om te leren zijn er genoeg het is aan jezelf om deze op te pakken.

    Minpunten

    geen binding met het bedrijf, geen sociale binding

    Advies aan management

    Beter met je personeel omgaan, die er al meer dan 10 jaar werken is er niet echt bij.

    Atos2019-06-18
  8. Nuttig (1)

    "Prima"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Atos voor 3 jaar

    Pluspunten

    Is een Nederlandse /internationale bedrijf om te werken

    Minpunten

    Kleine stappjes qua het doorgoeien

    Atos2019-05-24
  9. "Prima startersfunctie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Junior Business Consultant in Amstelveen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Atos voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Ontwikkel mogelijkheden en diversiteit aan opdrachten

    Minpunten

    Projecten vs detachering, meer projecten zou wenselijk zijn

    Advies aan management

    Geen advies voor het management

    Atos2019-05-13
  10. "goed bedrijf met voldoende groei mogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sales in Amstelveen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Atos voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Vrijheid om veel thuis te werken Leuke collega's Management luistert naar je input en acteert/veranderd indien dit ook voor de organisatie positief is. internationale organisatie

    Minpunten

    slechte bonus structuur, niet markt-conform (sales heeft een cap op 200% uitbetaling)

    Advies aan management

    waardeer mensen niet alleen met gouden speldjes, trofeeën, of mooie woorden, maar put your money where your mouth is. Als sommige medewerkers zorgen voor tientallen miljoenen inkomsten, waardeer ze dan ook vorstelijk ! If you pay peanuts, you're getting monkeys !

    Atos2019-03-19
Er zijn 5342 reviews gevonden
</>Embed