Reviews van Avanade

(69 reviews in totaal)

Rodrigo Caserta

50% waardeert directeur

49% positieve zakelijke vooruitzichten

Avanade heeft een werknemersbeoordeling van 3,7 van 5 sterren, op basis van 69 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus goed naar hun zin. De werknemersbeoordeling van Avanade is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak IT (3,7 sterren).

2,0
25 sep 2020

Avanade is niet meer zoals het hoort te zijn.

Pluspunten

- Indien je wilt kan je bij Avanade zo hard werken als je wil - We helpen graag grote klanten om succesvol te zijn. - Meeste collega's zijn vriendelijk en technisch onderlegd

Minpunten

Daartegenover staat: - De waardering moet je uit jezelf zien te halen, vanuit Avanade komt dit nauwelijks. Dit zie je terug tijdens de jaarlijkse beoordelingen, waarbij het gros van de mensen teleurgesteld wordt. Weinig loonsverhoging, vaak sneuvelt een promotie. - Politiek en ongezonde werkcultuur. Mensen houden elkaar het hand boven hun hoofd en door politiek te bedrijven kom je verder dan anderen. Zorg er dus voor dat je altijd bevriend bent met mensen hoger dan je niveau. - Geen markt conform salaris, van de mensen wordt vaak veel verlangd, zonder dat daar iets tegenover staat. Percentage uitval is bovengemiddeld. Overigens zijn er grote verschillen tussen salaris van mensen in dezelfde rol. - Avanade vindt "Diversity & Inclusion" ontzettend belangrijk. Hierdoor is er veel aandacht voor women in tech en LBGT. Er is onlangs een werkgroep ingericht voor dit onderwerp. Er is echter weinig aandacht voor buitenlandse werknemers. - Wat betreft Diversity & Inclusion, Het gehele hogere management in Nederland is blank met weinig vrouwen, ondanks dat er vanuit global gestuurd wordt op gelijkheid. - Avanade spreekt uit dat iedereen vervangbaar is. Avanade stond ooit bekend om het persoonlijke aspect, vandaag de dag is het personeel een nummer. Er is geen focus op behoud. - Avanade hecht meer waarde aan werknemers die bijdragen aan de sales targets, dan werknemers die de klant goed bedienen.

Reactie van Avanade
5y
Every day we work to change things for the better and to make each employee feel like their voice is heard. I appreciate these comments and will take your feedback into account moving forward. If you're comfortable sharing more detail, I'd like to hear more about your time here so I can address them with specificity: s.wijnberg@avanade.com.
2,0
28 dec 2018

Weinig unieks aan bedrijf

Pluspunten

- Alleen Microsoft stack, hierdoor veel focus en synergie tussen afdelingen mogelijk - Medewerkers zijn alle zeer professioneel - Directe managers zijn zeer competent

Minpunten

- (Informele) Cultuur neemt sterk af, lijkt al veel op Accenture - Veel tijd en gedoe rond politieke correctheid, NOBODY CARES - Mogelijkheid tot veel leren klinkt leuk, maar is allemaal in eigen tijd voor relevante skills - Veel te hoge (onrealistische) facturabiliteit cijfers moeten worden gehaald, waardoor je bijna 100% productie aan het draaien bent en niet kan investeren in jezelf. - Zeer hoog verloop - Salarishuis zo krom als een hoepel

Reactie van Avanade
7y
I agree with you that our alignment with Microsoft is an advantage to working at Avanade! In terms of compensation, we strive to provide a total rewards package that is competitive with industry standards and offers a range benefits to our people. Like everything, we evaluate this on a regular basis and I welcome any additional feedback you might have related to incentives our the learning opportunities available here. mauro.meanti@avanade.com.
3,0
26 aug 2018

ERP Consultant

Pluspunten

Goede sfeer onder collega's. Veel vrijheid om eigen functie vorm te geven. Veel grote projecten, en zware uitdagingen.

Minpunten

Collega's welke eerst elders hebben gewerkt, ontvangen hoger salaris.

Weergave: 1 - 3 van 69 reviews

Glassdoor heeft 7.408 reviews over Avanade die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Avanade. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Avanade bij je past.