Reviews van BCC

3,7

67% zou aanbevelen aan een kennis

(46 reviews in totaal)

31% positieve zakelijke vooruitzichten

BCC heeft een werknemersbeoordeling van 3,7 van 5 sterren, op basis van 46 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus goed naar hun zin. De werknemersbeoordeling van BCC is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak Retail en groothandel (3,5 sterren).

3,0
12 jul 2020

Pluspunten

Vriendelijke collega's en een goede werksfeer. Indien aardige leidinggevende: Goede korting op retourproducten. Mogelijkheid om een elektrische fiets via werk te regelen.

Minpunten

Verouderd en klein assortiment met (in verhouding tot andere winkels) een te hoge prijs. Focus op extra services/dure kabels/energie. Geen mogelijkheden voor doorgroeien. Provisie is lachwekkend laag. De BCC is wat ik helaas moet omschrijven als een winkel voor "Boomers/GenX", het enige waar de BCC zich op moment in de markt uniek mee houd is de service die de medewerkers door ervaring weten aan te bieden. Terwijl de Coolblue werkt aan klantvriendelijkheid en innovatie zoals een app waarmee je TV's in je huiskamer kan afmeten gaat BCC in zee met de zoveelste externe partij om garanties/services of trainingen te verkopen, terwijl het assortiment vrijwel hetzelfde blijft. Vaak zijn de ochtend meetings die je hebt grote preken over hoe je deze services/energie meer moet leveren. Er wordt verwacht dat je jezelf dingen gaat leren via een app in je prive tijd. Er zijn eventueel ook trainingen buiten werktijd die je mag volgen. Voor een bedrijf dat altijd trots zijn "Winkel Experts" in reclames gebruiken heeft de BCC sinds ik ben begonnen met werken geen enkele nuttige verandering/verbetering voor de medewerkers doorgevoerd, en de provisie op bijna alles verlaagt.

30 jul 2017

service desk medewerker

Pluspunten

Enthousiast team met veel ervaring en mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling. De collega's ondersteunen elkaar en zorgen dat de informatie gedeeld wordt.

Minpunten

Het management staat onder constante druk van resultaat verbetering. Noodzakelijke investeringen die het proces zowel in als extern beter maken worden niet gemaakt.

2,0
14 jul 2017

Pluspunten

Ik werd 21 juni aangenomen om aan de slag te gaan bij de afdeling Sales order management op het hoofdkantoor. Een gezellig klein team. De werkzaamheden zijn zeer divers en geen dag is hetzelfde.

Minpunten

Na vier weken met plezier gewerkt te hebben kreeg ik te horen dat de afdeling boven het petsoneelsbudget zat en dat mijn contracturen van 40 naar 24 uur zouden gaan. Verder kon ik per september vertrekken om plaats te maken voor een vaste kracht die elders on het bedrijf niet op haar plek zat. Ik heb de eer aan mijzelf gehouden en ben vertrokken. Wat een schandalige manier om zo met je personeel om te gaan!

Weergave: 1 - 3 van 46 reviews

Glassdoor heeft 104 reviews over BCC die anoniem zijn geplaatst door werknemers van BCC. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of BCC bij je past.