Veel gemiste mogelijkheden. Een vreemde focus voor de toekomst. - werkgeversreview Verkoopmedewerker bij BCC

3,0
12 jul 2020

Pluspunten

Vriendelijke collega's en een goede werksfeer. Indien aardige leidinggevende: Goede korting op retourproducten. Mogelijkheid om een elektrische fiets via werk te regelen.

Minpunten

Verouderd en klein assortiment met (in verhouding tot andere winkels) een te hoge prijs. Focus op extra services/dure kabels/energie. Geen mogelijkheden voor doorgroeien. Provisie is lachwekkend laag. De BCC is wat ik helaas moet omschrijven als een winkel voor "Boomers/GenX", het enige waar de BCC zich op moment in de markt uniek mee houd is de service die de medewerkers door ervaring weten aan te bieden. Terwijl de Coolblue werkt aan klantvriendelijkheid en innovatie zoals een app waarmee je TV's in je huiskamer kan afmeten gaat BCC in zee met de zoveelste externe partij om garanties/services of trainingen te verkopen, terwijl het assortiment vrijwel hetzelfde blijft. Vaak zijn de ochtend meetings die je hebt grote preken over hoe je deze services/energie meer moet leveren. Er wordt verwacht dat je jezelf dingen gaat leren via een app in je prive tijd. Er zijn eventueel ook trainingen buiten werktijd die je mag volgen. Voor een bedrijf dat altijd trots zijn "Winkel Experts" in reclames gebruiken heeft de BCC sinds ik ben begonnen met werken geen enkele nuttige verandering/verbetering voor de medewerkers doorgevoerd, en de provisie op bijna alles verlaagt.

Ontdek andere reviews over BCC

17 mrt 2026

Pluspunten

Great People to work with

Minpunten

Working with people, and nothing

20 mrt 2025

Pluspunten

Great people, easy work, raises

Minpunten

You get raises, you'll make good money, but you'll never make good good money