Reviews voor Bain & Company | Glassdoor.nl

Reviews van Bain & Company

Bijgewerkt op 18 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 2560 reviews gevonden

4.6
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
94%
Aanbevelen bij een kennis
99%
Waardeert directeur
Bain & Company CEO Manny Maceda
Manny Maceda
438 Beoordelingen
  1. Nuttig (1)

    "Afwisselend werk met fantastische mensen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Bain & Company voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    - Direct veel klantcontact - Veel ontwikkelingsmogelijkheden (MBA, externship, tijdelijk verlof etc.) - Globaal trainingsprogramma, waarbij je ook mensen van andere kantoren goed leert kennen - Hele sterke cultuur waarin samenwerken en jezelf niet te serieus nemen centraal staat - Fantastische collega's: je kan werkelijk van iedereen weer iets nieuws leren, en het daarnaast ook erg gezellig met elkaar hebben

    Minpunten

    - Absoluut geen 9 tot 5 baan, gemiddeld werk je ~60 uur in de week

    Advies aan management

    Blijf ambitieus en doorzetten om onze groei van de afgelopen jaren door te zetten, en blijf ondertussen ook letten op sustainability voor je consultants

    Bain & Company2018-06-13
  2. Nuttig (6)

    "De beste consulting ervaring in de grote drie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Principal 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik werk voltijd bij Bain & Company voor 5 jaar

    Pluspunten

    Gefocust op resultaten, meer zichtbaarheid op de klant, nooit een 'ivoren toren' mentaliteit ervaren

    Minpunten

    balans werk/vrije tijd en aanzienlijke druk door deadline. Dreiging van te weinig personeel, vooral tijdens recessie

    Bain & Company2013-07-20
  3. Nuttig (2)

    "Fantastische leeromgeving, zeer ondersteunende cultuur."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Goedkeurende mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik werk bij Bain & Company

    Pluspunten

    - De beste mensen (zeer sociaal). - Veel internationale mogelijkheden. - Zeer persoonlijke benadering van ontwikkeling (stages, verlof van afwezigheid, bedrijfsscholen van wereldklasse). - Internationaal trainingsprogramma.

    Minpunten

    - Vereist flexibiliteit in reizen en uren.

    Advies aan management

    Behoud de open en eerlijke communicatie.

    Bain & Company2011-01-18
  4. Nuttig (553)

    "Welcome to Bain"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Manager in Chicago, IL
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Bain & Company voor 5 jaar

    Pluspunten

    Welcome to Bain. I'm going to give you a problem that neither the CEO nor his entire management team could solve. And I'm probably going to give you lots of different opinions and imperfect data sources. And then I'll ask you to focus in on where the most value is and convince all those people with different opinions that you're right. But don't worry, I'm also going to give you a Bain team. Those associates and...

    Meer weergeven

    Minpunten

    Here's how you know you've made it at Bain. The reward for doing a good job is getting a bigger, tougher problem next time. Meaning, you are always solving the easiest problem you will ever solve again. This takes a lot of resilience and active managing of self-expectations to remember that you are not actually getting worse, the problems are just getting harder. So my advice is to remember that. And then take a...

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Continue to find and promote the leadership that lives our operating principles.

    Bain & Company2015-10-06

    Reactie van Bain & Company

    September 27, 2016Director, Global Consultant Talent Management

    You have captured the essence of what it means to work here! Thanks for sharing your experience.

  5. Nuttig (1)

    "Great place to work"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Consultant in New York, NY

    Ik werk voltijd bij Bain & Company voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Super smart colleagues, continuous learning, feedback heavy environment

    Minpunten

    The consulting staff could be more diverse. Retention of diverse employees is a real issue.

    Bain & Company2019-08-16
  6. "Best people to work with"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Associate Consultant in Atlanta, GA
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Bain & Company voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    The people -- they are without a doubt the smartest, hardest working people I know but yet still know how to have fun and build a collaborative team environment The skills -- you will learn and you will learn fast. The biggest thing I've taken away from Bain is that there are a number of questions out there that we haven't seen before and don't know how to solve, but we will figure it out. The company -- this company...

    Meer weergeven

    Minpunten

    You don't have complete control over the projects that you work on, so you may end up doing something that you don't like. The work and the hours can be very difficult and can be unsustainable in the long run.

    Bain & Company2019-08-18
  7. "Love this firm"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Senior Associate Consultant 

    Ik werk voltijd bij Bain & Company

    Pluspunten

    I really love the culture

    Minpunten

    Hours can sometimes be long

    Bain & Company2019-08-14
  8. "Great colleagues!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant in Sydney
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Bain & Company voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    I absolutely love the people I work with. The highest concentration of smart and down-to-earth people.

    Minpunten

    Working hours and travel can be tough

    Bain & Company2019-08-08
  9. "Efficiency and improvement-oriented organization"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Associate Consultant in San Francisco, CA
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Bain & Company voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Amazing culture of feedback, collaboration, and growth; awesome compensation and benefits; incredible learning environment

    Minpunten

    Occasionally long hours; some variability in case work

    Bain & Company2019-08-06
  10. "Too unpredictable"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Bain & Company voor 3 jaar

    Pluspunten

    - Learn a lot - Variety of experiences across industries, functions, geographies etc. - Good jumping off point for other roles

    Minpunten

    - Long hours - Unpredictable staffing - complete inability to shape what cases you get staffed on to or to specialize - Internal politics

    Bain & Company2019-08-12
Er zijn 2560 reviews gevonden