Reviews voor Bain & Company | Glassdoor.nl

Reviews van Bain & Company

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 2409 reviews gevonden

4.7
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
95%
Aanbevelen bij een kennis
98%
Waardeert directeur
Bain & Company CEO Manny Maceda
Manny Maceda
396 Beoordelingen
  1. Nuttig (1)

    "Afwisselend werk met fantastische mensen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Bain & Company voor 2 jaar

    Pluspunten

    - Direct veel klantcontact - Veel ontwikkelingsmogelijkheden (MBA, externship, tijdelijk verlof etc.) - Globaal trainingsprogramma, waarbij je ook mensen van andere kantoren goed leert kennen - Hele sterke cultuur waarin samenwerken en jezelf niet te serieus nemen centraal staat - Fantastische collega's: je kan werkelijk van iedereen weer iets nieuws leren, en het daarnaast ook erg gezellig met elkaar hebben

    Minpunten

    - Absoluut geen 9 tot 5 baan, gemiddeld werk je ~60 uur in de week

    Advies aan management

    Blijf ambitieus en doorzetten om onze groei van de afgelopen jaren door te zetten, en blijf ondertussen ook letten op sustainability voor je consultants

    Bain & Company2018-06-13
  2. Nuttig (6)

    "De beste consulting ervaring in de grote drie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Principal 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Bain & Company voor 6 jaar

    Pluspunten

    Gefocust op resultaten, meer zichtbaarheid op de klant, nooit een 'ivoren toren' mentaliteit ervaren

    Minpunten

    balans werk/vrije tijd en aanzienlijke druk door deadline. Dreiging van te weinig personeel, vooral tijdens recessie

    Bain & Company2013-07-20
  3. Nuttig (2)

    "Fantastische leeromgeving, zeer ondersteunende cultuur."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Bain & Company

    Pluspunten

    - De beste mensen (zeer sociaal). - Veel internationale mogelijkheden. - Zeer persoonlijke benadering van ontwikkeling (stages, verlof van afwezigheid, bedrijfsscholen van wereldklasse). - Internationaal trainingsprogramma.

    Minpunten

    - Vereist flexibiliteit in reizen en uren.

    Advies aan management

    Behoud de open en eerlijke communicatie.

    Bain & Company2011-01-18
  4. Nuttig (540)

    "Welcome to Bain"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Manager in Chicago, IL
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Bain & Company voor 6 jaar

    Pluspunten

    Welcome to Bain. I'm going to give you a problem that neither the CEO nor his entire management team could solve. And I'm probably going to give you lots of different opinions and imperfect data sources. And then I'll ask you to focus in on where the most value is and convince all those people with different opinions that you're right. But don't worry, I'm also going to give you a Bain team. Those associates and...

    Meer weergeven

    Minpunten

    Here's how you know you've made it at Bain. The reward for doing a good job is getting a bigger, tougher problem next time. Meaning, you are always solving the easiest problem you will ever solve again. This takes a lot of resilience and active managing of self-expectations to remember that you are not actually getting worse, the problems are just getting harder. So my advice is to remember that. And then take a...

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Continue to find and promote the leadership that lives our operating principles.

    Bain & Company2015-10-06

    Reactie van Bain & Company

    September 27, 2016Director, Global Consultant Talent Management

    You have captured the essence of what it means to work here! Thanks for sharing your experience.

  5. "Best work experience"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant in Londen, Engeland
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Bain & Company voor 4 jaar

    Pluspunten

    -Very smart people -Clear performance management framework -Top of market compensation -Clear and rewarding career track -Many exit opportunities

    Minpunten

    -No life Mon to Thu -Unpredictable schedule

    Advies aan management

    Continue to focus on people retention

    Bain & Company2019-05-16
  6. "Best place to work - excellent experience"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Manager in Buenos Aires
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Bain & Company voor 4 jaar

    Pluspunten

    Best talent around the globe in one firm. Unique experience to work alongside business and social leaders in their most important topics in the agenda

    Minpunten

    It sometimes requires long hours and/or travel

    Bain & Company2019-05-16
  7. "Great place for to work - a family experience"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Sac 
    Aanbevolen
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Bain & Company voor meer dan 4 jaar

    Pluspunten

    support and fun environment

    Minpunten

    career trajectory is restricted by preset requirements

    Bain & Company2019-05-13
  8. "Best place to work - it's true"

    SterSterSterSterSter
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

      Ik heb voltijd gewerkt bij Bain & Company

      Pluspunten

      1st rate culture, challenging / interesting work, excellent clients - it's all true

      Minpunten

      Experiences vary by cases, but Bain helps you manage that

      Bain & Company2019-05-13
    • Nuttig (1)

      "Incredible launchpad for career"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Associate Consultant in San Francisco, CA
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik heb voltijdgewerkt bij Bain & Company voor meer dan 2 jaar

      Pluspunten

      World-class job training that's applicable to this job and many more; great culture and people; clear promotion track; transparent advancement / feedback culture

      Minpunten

      Generic consulting cons: Travel can be tiring, don't see solution through

      Bain & Company2019-05-09
    • Nuttig (1)

      "Incredible training, incredible people"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      Huidige werknemer - Associate Consultant 

      Ik werk voltijd bij Bain & Company

      Pluspunten

      Truly the smartest, most thoughtful colleagues I could picture working with; incredibly steep learning curve; amazing opportunities to engage different topics

      Minpunten

      Hours, nothing unsurprising for the industry

      Bain & Company2019-05-06
    Er zijn 2409 reviews gevonden