Reviews voor Bain & Company | Glassdoor.nl

Reviews van Bain & Company

Bijgewerkt op 5 sep 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.6
94%
Aanbevelen bij een kennis
99%
Waardeert directeur
Bain & Company Worldwide Managing Partner Manny Maceda
Manny Maceda
580 Beoordelingen
  1. "Leer snel en heb plezier met geweldige mensen!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Bain & Company voor 3 jaar

    Pluspunten

    Een diverse en snelle leerervaring, werken met een speciale groep van leuke en getalenteerde mensen. Het is een unieke plek met een sterke teamcultuur en waar je plezier hebt tijdens het werken!

    Minpunten

    Vereist flexibiliteit omdat elke nieuwe 'opdracht' anders is. Kan regelmatig (internationale) reizen met zich meebrengen. Werk met hoge intensiteit.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Bain & Company2018-10-17
  2. Nuttig (2)

    "Afwisselend werk met fantastische mensen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Bain & Company voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    - Direct veel klantcontact - Veel ontwikkelingsmogelijkheden (MBA, externship, tijdelijk verlof etc.) - Globaal trainingsprogramma, waarbij je ook mensen van andere kantoren goed leert kennen - Hele sterke cultuur waarin samenwerken en jezelf niet te serieus nemen centraal staat - Fantastische collega's: je kan werkelijk van iedereen weer iets nieuws leren, en het daarnaast ook erg gezellig met elkaar hebben

    Minpunten

    - Absoluut geen 9 tot 5 baan, gemiddeld werk je ~60 uur in de week

    Advies aan management

    Blijf ambitieus en doorzetten om onze groei van de afgelopen jaren door te zetten, en blijf ondertussen ook letten op sustainability voor je consultants

    Bain & Company2018-06-13
  3. "Adviseur"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Bain & Company voor 3 jaar

    Pluspunten

    Steile leercurve, contact met topmanagers, dynamische omgeving (verschillende sectoren en verschillende competenties)

    Minpunten

    Levensstijl en houdbaarheid voor de lange termijn (uren)

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Bain & Company2018-10-16
  4. "Manager"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Bain & Company

    Pluspunten

    Geweldige focus op de balans tussen werk en privé van het bedrijf Hoge bereidheid om in persoonlijke ontwikkeling te investeren

    Minpunten

    Hangt af van de klant of werk word geïmplementeerd

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Bain & Company2018-10-15
  5. "Werken bij Bain & Company"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Bain & Company voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Open sfeer, sterke focus op persoonlijke ontwikkeling, het gevoel dat je deel uitmaakt van het team op elk moment van de dag

    Minpunten

    Langere werkuren op willekeurige tijdstippen van het jaar

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Bain & Company2018-10-15
  6. "Goede plek om te werken, kan het aanbevelen!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Bain & Company

    Pluspunten

    - mensen - Prestige - leercurve - professionele ontwikkeling

    Minpunten

    Dagen kunnen lang zijn (niet langer dan bij de competitie)

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Bain & Company2018-10-15
  7. Nuttig (1)

    "Fantastische mensen, uitdagend werk!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Associate Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Bain & Company

    Pluspunten

    - Geweldige mensen om mee samen te werken en van te leren - Leuke en ontspannen sfeer - Goede balans tussen werk en privé terwijl het nog steeds een uitdagende omgeving biedt - Geweldig inwerkingsprogramma voor nieuwe werknemers

    Minpunten

    Ik heb in mijn eerste twee maanden nog geen nadelen ondervonden, het is tot nu toe erg goed.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Bain & Company2018-10-11
  8. "Geweldige leercurve, unieke sfeer, geweldige werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Bain & Company voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    - Hoe Bain voor mensen zorgt (je ontwikkeling, houdt je geïnspireerd) - Cultuur binnen Bain, zowel op de as van 'plezier' als werk/privé - Geweldig senior leiding met uitstekende balans tussen mannen en vrouwen - Eens per jaar internationale opleiding, vele opleidingen op kantoor gedurende het hele jaar - Het plezier van te werken aan verschillende dossiers, altijd strategisch en hoogwaardig, weinig implementatiewerk

    Meer weergeven

    Minpunten

    - Alhoewel het totale uren per week over het algemeen meevalt, is het de onverwachte natuur die het inplannen van dingen tijdens de week moeilijk kan maken (Bv. onzeker wat ik volgende week zal doen en in hoeverre mijn avonden met werk gevuld zijn of niet) Opmerking: die onzekerheid maakt deel uit van de natuur van het werk, net zoals de bereidheid om 's avonds te werken. Gelukkig kun je in dossierteams je privé afspraken over het algemeen 'beschermen' als ze bedacht gepland worden en tijdig gecommuniceerd worden.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    - Geen, al oprecht uitmuntend

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Bain & Company2018-10-12
  9. "Directeur"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Rector in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Bain & Company voor 10 jaar

    Pluspunten

    - Energieke, slimme en ambitieuze collega's. Mensen waarmee je ook buiten het werk zou willen omgaan. Ik heb veel vrienden gemaakt bij Bain - Focus op het helpen van klanten zodat ze resultaten bereiken (belangrijker dan te tonen dat je de slimste in de ruimte bent) - Blootstelling aan klanten op directieniveau - Steile leercurve - Hoge capaciteit om je eigen loopbaantraject vorm te geven - Goede variatie wat klanten, soorten van projecten en collega's waarmee je samenwerkt betreft - Aantrekkelijke compensatie en erg compleet pakket met voordelen

    Meer weergeven

    Minpunten

    - Werkuren typisch 60/week en soms onvoorspelbaar - Een beetje reizen, maar over het algemeen goed te doen in het kantoor in Amsterdam

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Bain & Company2018-10-12
  10. "TSG Ondersteuning"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Tsg Technicus in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Bain & Company

    Pluspunten

    Dit is de beste plaats om mee samen te werken - Warme, familiale cultuur - Fantastische en inspirerende mensen - Geweldige mensen om samen mee te werken en van bij te leren. - Veel geweldige evenementen

    Minpunten

    Ik heb nog geen nadelen ondervonden

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Bain & Company2018-10-12
Er zijn 2788 reviews gevonden