Reviews van Belvedere Trading

3.7
78%
Aanbevelen bij een kennis
70%
Waardeert directeur
Belvedere Trading President Thomas Hutchinson (no image)
Thomas Hutchinson
50 Beoordelingen
Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn geen reviews die overeenkomen met uw zoekopdracht bij dit bedrijf.

Review toevoegen Het is zó gedaan om uw ervaring te delen. Uw informatie is altijd anoniem.

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

  Weergave: 1 - 0 van 0 reviews in het Nederlands

  Veelgestelde vragen over Belvedere Trading-reviews

  Belvedere Trading heeft een algemene beoordeling van 3.7 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 107 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 78% van de werknemers zou werken bij Belvedere Trading aanraden aan vrienden en 53% heeft positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden met -1% verslechterd.

  Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van Belvedere Trading hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met 3.7 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij Belvedere Trading. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden met -2% verslechterd.

  Op basis van Glassdoor-reviews zou 78% van de werknemers van Belvedere Trading vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden Belvedere Trading met een waarde van 4.5 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 4.4 voor cultuur en waarden en 3.9 voor loopbaanmogelijkheden.

  Volgens reviews op Glassdoor vermelden werknemers vaak de volgende plus- en minpunten van werken bij Belvedere Trading: arbeidsvoorwaarden, loopbaanontwikkeling, cultuur en hoger management, management.

  Loopbanen die populair zijn bij Belvedere Trading-werkzoekenden

  VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

  Werkt u bij Belvedere Trading? Deel uw ervaringen

  Belvedere Trading logo
  of