Reviews voor Booking.com | Glassdoor.nl

Reviews van Booking.com

Bijgewerkt op 17 jul 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 2295 reviews gevonden

3.2
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
59%
Aanbevelen bij een kennis
70%
Waardeert directeur
Booking.com CEO Gillian Tans
Gillian Tans
877 Beoordelingen
  1. Uitgelichte beoordeling
    Nuttig (1)

    "A very good company to work for"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Software Developer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Booking.com voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    - Multicultural environment - No blame culture - Clear business model (ethics) - Freedom - No micro management - Compensation

    Minpunten

    - Very little opensource contributions given the size of the company

    Booking.com2019-03-05
  2. "Leuk bedrijf"

    SterSterSterSterSter
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

      Ik werk voltijd bij Booking.com

      Pluspunten

      Leuke internationale collegas, lekker internationaal

      Minpunten

      Wel erg groot bedrijf, hierargisch

      Booking.com2019-05-31
    • Nuttig (3)

      "Fijne collega's, slechte ervaring met afdelingsdirectie"

      SterSterSterSterSter
        Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
        Aanbevolen
        Neutraal vooruitzicht
        Goedkeurende mening over directeur

        Ik heb deeltijd gewerkt bij Booking.com

        Pluspunten

        Leuke en sterke bedrijfscultuur, leuke evenementen voor medewerkers

        Minpunten

        - Geen inspirerende afdelingsdirectie - Geen structuur - Geen goede begeleiding van manager

        Booking.com2019-03-18
      • Nuttig (11)

        "Young atmosphere, but people are not being respected"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Voormalige werknemer - Language Specialist in Amsterdam
        Niet aanbevolen
        Neutraal vooruitzicht
        Afkeurende mening over directeur

        Ik heb voltijdgewerkt bij Booking.com voor meer dan 3 jaar

        Pluspunten

        young people, lot of fun, different opportunities

        Minpunten

        People are treated really bad, they talk about how their diversity gives them strength, but that is not how it shows on the workfloor.

        Advies aan management

        a lot of unprofessional managers - invest to your people.

        Booking.com2019-01-25
      • Nuttig (3)

        "Booking.com review"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Huidige werknemer - Account Manager in Amsterdam
        Aanbevolen
        Positief vooruitzicht
        Goedkeurende mening over directeur

        Ik werk voltijd bij Booking.com voor 5 jaar

        Pluspunten

        Trainingsmogelijkheden, structuur qua beoordelen, er wordt veel leuks voor medewerkers georganiseerd

        Minpunten

        Weinig doorgroeimogelijkheden, false beloftes en weinig flexibiliteit thuis te werken.

        Advies aan management

        -

        Booking.com2019-01-02
      • Nuttig (20)

        "Strong backbone, poor ligaments"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
        Niet aanbevolen
        Negatief vooruitzicht
        Afkeurende mening over directeur

        Ik heb gewerkt bij Booking.com voor meer dan 3 jaar

        Pluspunten

        IT, CS (Customer service) and PS (Partner services) departments

        Minpunten

        People (HR), Product and Marketing departments, as well as majority of Leadership Team

        Advies aan management

        Hard to give advice to management as they probably know darn well what's causing the toxic work culture at Booking. Hopefully it's not too late yet to turn things around, but 2018 has to go down as the year when Booking moved from an employee driven workplace to a project management driven workplace.

        Booking.com2018-12-03
      • Nuttig (4)

        "Mooi bedrijf, slecht management"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Voormalige werknemer - Customer Service Executive in Amsterdam
        Aanbevolen
        Positief vooruitzicht
        Geen mening over directeur

        Ik heb voltijdgewerkt bij Booking.com voor meer dan 3 jaar

        Pluspunten

        mooi omgeving met je collega's maar slecht als je niet goed vriend bent van je direct manager

        Minpunten

        weinig kans te groeien als je niet de juiste vrienden heb

        Booking.com2018-10-13
      • Nuttig (1)

        "Great company with lots of freedom"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Huidige werknemer - Product Owner in Amsterdam
        Aanbevolen
        Neutraal vooruitzicht
        Afkeurende mening over directeur

        Ik werk voltijd bij Booking.com voor meer dan een jaar

        Pluspunten

        Great company, I love working here. Lots of freedom do explore and do what you think has impact (based on solid numbers ofcourse). A lot of very clever people working here too of which you can learn.

        Minpunten

        Leadership can be more transparent in their communication, recent changes to friday drinks and the annual party were handled poorly.

        Advies aan management

        It's difficult, you see all large companies struggling with inclusiveness and includinhg each and everyone, one of the reasons being they are under the scrutiny of the public eye. However, in reality we know the line has to be drawn somewhere. Just as in business, you wouldnt focus on a niche that is too small, especially not if that requires changes for the majority of your users. Inclusiveness is a good thing to aim...

        Meer weergeven
        Booking.com2018-09-14
      • Nuttig (3)

        "Veel geleerd"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
        Aanbevolen
        Positief vooruitzicht
        Geen mening over directeur

        Ik heb voltijd gewerkt bij Booking.com

        Pluspunten

        Veel vrijheid voor medewerkers Veel activiteiten georganiseerd door bedrijf Kan snel doorgroeien

        Minpunten

        Politiek in management. Wordt veelal gekeken naar wie je kent en hoe je jezelf presenteert niet zo zeer naar wat je presteert

        Advies aan management

        Duidelijke doelstellingen en meten van resultaten zodat je niet op gevoel beoordeeld.

        Booking.com2018-09-15
      • Nuttig (5)

        "n/a"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Huidige werknemer - Comms Specialist in Amsterdam
        Niet aanbevolen
        Neutraal vooruitzicht
        Geen mening over directeur

        Ik werk voltijd bij Booking.com voor 3 jaar

        Pluspunten

        1000 euro voordeel met accommodatie boeken op de webiste

        Minpunten

        Politieke spelletjes, meten met 2 maten

        Booking.com2018-08-16
      Er zijn 2295 reviews gevonden