Reviews van CCV

(30 reviews in totaal)

Fons Schootstra

29% waardeert directeur

40% positieve zakelijke vooruitzichten

CCV heeft een werknemersbeoordeling van 3,6 van 5 sterren, op basis van 30 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus goed naar hun zin. De werknemersbeoordeling van CCV is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak Finance (3,7 sterren).

Reviews per functie

30 reviews
3,0
30 jun 2015

Gemoedelijk en conservatief

Pluspunten

Typisch familiebedrijf: conservatief, financieel gezond, redelijke sfeer. Een paar aardige tertiaire arbeidsvoorwaarden: griepprik, uitjes, kerstpakket, trainingen, dat soort dingen.

Minpunten

Erg bureaucratisch en hiërarchisch voor een relatief klein bedrijf. Een aanzienlijk deel van het personeel werkt er 10+ jaar, heeft geen referentiekader en komt moeilijk in beweging. Extreem weinig innovatie en ondernemerschap. CCV is met alles een paar jaar later dan de rest van de markt. De organisatie worstelt met het aantrekken van toptalent vanwege het zuinige salarisbeleid. Mede hierdoor weinig grote denkers en grote ideeën, middelmaat heerst. Over de hele linie een achterhaald HR beleid: Het Nieuwe Werken, diversiteitsbeleid, Bring Your Own Device, interne mobiliteit, gezellige ontmoetingsplekken of een cafetariasysteem? Niets van dit alles. Degelijke, saaie kantoren en vergaderruimtes

3,0
26 mrt 2024

Pluspunten

dichtbij leuke collega's mooi bedrijf goede kantine aardige arbeids condities

Minpunten

weinig visie rommelig verouderde it slechte crm eilandjes veel eigen belangen

18 apr 2016

Pluspunten

Ik vind het heerlijk om bij CCV te werken, ik voel mij er thuis, het is een familie gevoel.

Minpunten

Er zijn geen minpunten. Met melk en een appeltje kan je alles aan!

Weergave: 1 - 3 van 30 reviews

Glassdoor heeft 54 reviews over CCV die anoniem zijn geplaatst door werknemers van CCV. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of CCV bij je past.