4,02 feb 2022Leuke clubVakbondsbestuurderHuidige werknemerUtrechtAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenVeel autonomie, relevant werk in onze maatschappij.MinpuntenTeveel autonomie is ook te weinig gestructureerde aansturing.Meer weergeven
4,018 nov 2019veel vrijheid om werk in te delenErvaren juristHuidige werknemer, meer dan 8 jaarAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenveel vrijheid om je werk in te delen en tijd aan zaken te bestedenMinpuntenPersoneel wordt betrokken bij interne besluitvorming maar heeft uiteindelijk wordt er met de inspraak niets gedaan.Meer weergeven
3,012 sep 2019CNV VakmensenJuristHuidige werknemer, meer dan 10 jaarUtrechtAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenVeel vertrouwen in medewerkers, veel vrijheid, informeel, collegiaal, samen de schouders eronder-mentaliteit, dankbaar, uitdagend en afwisselend werk.MinpuntenOnrustig door continue reorganisaties, gebrekkige communicatie, onvoldoende scholingsmogelijkhedenMeer weergeven