Reviews voor Software Engineer bij Calco

3,8

95% zou aanbevelen aan een kennis

(4 reviews in totaal)

Tom Olijve

Onvoldoende gegevens om goedkeuring van de directeur te tonen

31% positieve zakelijke vooruitzichten

3,0
18 jan 2025

Pluspunten

Als je hard werkt dan zijn er bij calco zeker kansen om je carrière te starten binnen de IT

Minpunten

Je hebt niet super veel te zeggen over waar je geplaatst wordt. Je kan nee zeggen maar na 2 of 3 keer nee wordt je de deur gewezen. Als je bij een verkeerde opdrachtgever zit dan ontwikkel je jezelf niet veel.

13 okt 2023

Review

Pluspunten

- Kijkt ook naar sociale vaardigheden - Goeie connecties

Minpunten

- Onduidelijkheid af en toe - Verantwoordelijkheden worden niet altijd opgepakt zoals afgesproken

Reactie van Calco
2y
Bedankt voor je review!
15 feb 2023

Pluspunten

Ik wil benadrukken dat het ontslag van de oude directrice van Calco mogelijk positief kan zijn voor de werkomgeving en de werknemers. Het kan zijn dat de nieuwe directeur een andere visie heeft op de manier waarop het bedrijf gerund moet worden en meer oog heeft voor de menselijke kant van de zaak.

Minpunten

Helaas kan ik Calco niet aanbevelen als werkgever. Calco biedt lage lonen aan trainees die hard werken om aan de eisen van het bedrijf te voldoen. Bovendien lijkt het erop dat Calco geen enkel probleem heeft met het zonder pardon ontslaan van trainees. Er zijn meerdere gevallen bekend van trainees die ontslagen zijn zonder duidelijke reden. Naast de problemen met waardering en de houding ten opzichte van het ontslaan van medewerkers, lijkt Calco ook te weinig te investeren in de opleiding en training. Terwijl dit juist de reden is waarom men start aan een traineeship.. Bovendien zijn de trainers bij Calco zelf nog erg junior in het vakgebied, wat betekent dat ze mogelijk niet de nodige expertise hebben om medewerkers goed op te leiden en te trainen.

Reactie van Calco
3y
Wat jammer dat je er zo over denkt. We hopen dat je een nieuwe uitdaging hebt gevonden of vindt, waarbij je wel positieve punten kunt ontdekken. Wij doen er hier in elk geval dagelijks alles aan om onze medewerkers in onze traineeships een fijne learning experience te bieden en hen te helpen een switch te maken naar een nieuw vakgebied. Wij staan zeker open voor een gesprek met jou. Neem dan vooral contact op met je persoonlijke coach, dan plannen we snel iets in.
Weergave: 1 - 3 van 4 reviews

Glassdoor heeft 247 reviews over Calco die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Calco. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Calco bij je past.